in , , ,

Hysterie uit Kapelle: ‘Aardige Ahmed’ blijkt terroristische leider te zijn

Hij kwam binnen als ‘asielzoeker’… en woont nu lekker in Kapelle. “Als je niet zondigt heb je niets te vrezen.”

De Volkskrant bericht (ja, dat is echt schokkend: de linkse krant bericht hier zowaar over) dat ‘aardige Ahmed’ die sinds kort in Kapelle woont, feitelijk geen aardige vluchtelinge is, maar een extremist van Jabhat al-Nusra.

Ze stonden hier wel even te kijken dinsdag, toen de 47-jarige Syriër die door hen zo vriendelijk was onthaald, door de ’s ochtends vroeg in zijn eengezinswoning werd gearresteerd. Hij wordt verdacht van oorlogsmisdrijven, gepleegd uit naam van de terroristische beweging Jabhat al-Nusra, de Syrische tak van Al Qaida.

Volgens de politie was hij commandant van het bataljon Ghuraba’a ­Mohassen die de gematigde koers van het Vrije Syrische Leger in 2012 verruilde voor het jihadistisch verzet.

Al jaren geleden waarschuwden de oplettende burgers al dat Syrische terroristen zich weleens zouden voor kunnen doen als ‘vluchtelingen’, zodat ze veilig en rustig een nieuw leven konden opbouwen in het Westen. Nou, dat klopt dus. Ahmed is zo’n nepvluchteling.

Ongelooflijk genoeg kwam Ahmed al eerder in het nieuws. Enkele jaren geleden bezocht een verslaggever van de Britse krant The Guardian namelijk, waar men sprak met de leider van De Vreemdelingen, ene Abu Khuder. Die Abu Khuder is Ahmad.

Wat hij zoal zei in dat gesprek?

Lees verder bij de bron: De Dagelijkse Standaard

Blijf vooral links stemmen…. Zucht.


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Help mee JDreport.com online te houden

blank

Rapporteren

Iedereen vindt er iets van, jij ook?

blank

Bananenrepubliek: Corruptie bij opsporingsdiensten enorm toegenomen naar recordhoogte

blank

Desinformatie: ‘betrouwbaar’ persbureau ANP past artikelen met ongemakkelijke feiten aan