in , , , , ,

Identiteitskaart tonen niet meer voldoende: élke Europese burger wordt aan buitengrens gecontroleerd

Zowel Europese burgers als derdelanders – personen met een nationaliteit anders dan die van de Europese Unie – moeten voortaan een systematische veiligheidscontrole ondergaan wanneer ze de binnenkomen of verlaten.

Enkel een paspoort of identiteitskaart tonen aan de buitengrens volstraat dus niet langer.

Door een aanpassing van de Schengengrenscode, vandaag in het goedgekeurd met 469 stemmen tegen 120, moeten lidstaten aan de buitengrenzen niet enkel derdelanders controleren, maar voortaan ook alle Europese burgers.

Iedereen die de Europese Unie dus binnenkomt via de buitengrenzen, zal worden opgezocht in databanken als het ‘Schengen Informatie Systeem’ (SIS) en de databank over verloren en gestolen reisdocumenten.

De verplichting geldt ook bij het verlaten van EU-grondgebied.

Alles bij de bron; HLN

Lees de rest verder bij de Bron: PrivacyNieuws


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
5 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
jungleelephant
4 jaren geleden

Dat krijg je er van als het gros zeikt dat ze zonder dat verdomde Schengen,aan de grens moeten wachten en geld wisselen!Alsof dat opweegt tegen veiligheid,pffff!

Sd
4 jaren geleden

Omdat ik verdacht ben- laat ik er een grote “J” in bijtelen

Ben Wakker
3 jaren geleden

Dit lijkt zo logisch, maar trap niet in deze valkuil !
In plaats van vluchtelingen massaal te stoppen en terug te sturen heeft men een heel andere maatregel bedacht die U hindert. En niet zo’n beetje !!

Creeer chaos (door vluchtelingen toe te laten) en vervolgens introduceer je de maatregel die de fascistische overheid al had willen nemen maar die ze anders nooit door het systeem hadden kunnen krijgen. En zo werkt de Illuminati steeds. Heeft U het spelletje door?

In 2001 was er de zgn terroristische 9/11 aanval (achteraf bewezen door de US overheid zelf in scene te zijn gezet) en vervolgens staan burgers wereldwijd voor veiligheidspoortjes onze riem uit onze broek te halen en de schoenen uit te doen bij de luchthavens en gaan we door rontgen poortjes. Zodat we nooit en te nimmer het fascistische systeem kunnen doorbreken als het eenmaal duidelijk is dat we in een NAZI staat zijn terecht gekomen.

Behalve de poortjes nu ook de check van iedereen bij de grenzen.
Wanneer worden burgers wakker en begrijpen ze dat ze met de EU (=Nieuwe Wereld Orde) in een fascistische staat zijn terechtgekomen? Een niet democratische staat waar de banken (Rothschilds) en multinationals regeren.

Lucas
3 jaren geleden

Weer een nieuwe inkomstenbron
.
Christenen die nogmaals op deze sukkels stemmen ‘kunnen de volgende keer eveneens [ook] vergast worden – samen met die “Duivelsknechten” die door die zijn SNOR vergeten. KUTVOLK van Mozes

hk
3 jaren geleden

.
De Ware “Democratie” !!!!!

Parijs In Vlammen – En weer zwijgt de MSM…

Wat te doen als een Amerikaanse douanier je telefoon wil ontgrendelen en inzien?