in

IDIOOT: Gemeente Amsterdam telt maar liefst 300 communicatiemedewerkers waaronder 58 persvoorlichters

Waar zijn die 58 medewerkers communicatie van de gemeente mee bezig?' Die vraag stelde -fractievoorzitter Daniel Peters vorige maand. Het aantal van 58 vond hij nogal ‘fors'.

Amsterdam had gisteren nog veel forser nieuws voor Peters, want de gemeente telt maar liefst zo'n 300 communicatiemedewerkers, of tenminste zo'n 260 voltijdsbanen ‘communicatie'.

Die 58 waarover de SP-fractievoorzitter repte zijn alleen nog maar de perswoordvoerders. Dat blijkt uit de antwoorden op de vragen van de SP.

De gemeente schrijft op een totaal van ruim 14.000 ambtenaren (tweede kwartaal 2014) circa 260 fte aan ‘communicatieadviseurs, webredacteuren, medewerkers, webcaremedewerkers, voorlichters  etc. in dienst' te hebben. ‘Het aantal van 58 woordvoerders uit de vraag betreft communicatiemensen die aanspreekbaar zijn voor de pers. Woordvoering is een onderdeel van een breder takenpakket.'

Lees verder via Communicatie online.

 

Foto via qyphon


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

LOL propaganda doorgeprikt, Nederlanders stemmen: Mark Rutte is niet premier van alle Nederlanders

Geweldig, speciaal voor het stemvee: ‘Stemfie’ blijft toegestaan