in , , ,

Illegale migranten komen nu ook al Frontex-grensbewakers thuis opzoeken

deurbel 1556041852
CopleyNathan / Pixabay

De Griekse autoriteiten zeggen dat tientallen asielzoekers zijn opgedoken op het huisadres van medewerkers van Europese grensagenten die de grens met Turkije helpen bewaken.

De politie zegt dat 61 mannen, vrouwen en kinderen die net illegaal vanuit Turkije waren overgestoken, rechtstreeks naar de huurflats van Duitse en Nederlandse werknemers van het Frontex-agentschap in de stad Orestiada gingen en de deurbellen begonnen te luiden.

De migranten zeiden dat ze uit Syrië en Irak kwamen en wilden zich inschrijven voor asiel. Griekse politie werd opgeroepen om het proces af te handelen.

De politie zei dat het onduidelijk was hoe de migranten het thuisadres van de Frontex-medewerkers vonden en waarom ze niet rechtstreeks naar een politiebureau gingen. Syrische en Iraakse vluchtelingen hebben weinig problemen met het veiligstellen van asiel in Griekenland.

Lees verder bij de bron: The Public’s Radio

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
microsoft 1556056548

Het ligt toch anders: Microsoft schreeuwt Huawei-stuurprogramma is backdoor-hacking!

kaars 1556098578

Iets vreemds, Sri Lanka: christenen worden stelselmatig ‘Pasen-aanbidders en toeristen’ genoemd