in , ,

‘Illegalenakkoord in strijd met Europa-recht’, hoe zit het dan met eigen inwoners?

Het conceptakkoord tussen en PvdA over de opvang van illegalen is in strijd met de uitspraak van het Europese Comité voor Sociale Rechten. Dit stelde Amnesty International woensdagavond.

Amnesty International wijst erop dat het comité heeft geoordeeld dat de Nederlandse moet zorgen voor geschikte voorzieningen, zodat de menselijke waardigheid niet wordt geschaad. Toegang tot voedsel, water, kleding en een veilige plek om te slapen zijn minimumvereisten om te kunnen overleven”, aldus Amnesty.

Lees verder via Telegraaf.nl.

Voor de Nederlander gaat basisrecht op voeding en onderdak op de schop: Bed, bad en brood voor illegalen

PvdA-er Klijnsma wil het wetsvoorstel WWB Maatregelen vanaf 1 januari 2015 invoeren. Dit betekent de doodssteek voor onze sociale voorzieningen. Alle bezuinigingen op de uitkeringsgerechtigden tot nu toe zijn peanuts vergeleken bij de afbraak die per 1 januari wordt doorgevoerd.

PvdA-er Klijnsma gaat historie schrijven door de meest asociale maatregelen sinds Colijn in te voeren. Deze maatregelen betekenen het einde van het basisrecht van iedereen op voedsel, kleding en opvang.


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Lekkend lid MH17-identificatieteam op non-actief gezet

Europese media zwijgen over verkrachtingsgolf door immigranten en asielzoekers in Zweden