in

IMF: Spanje heeft 5 miljoen migranten nodig voor 2050

De Spaanse krant ‘El Mundo’ heeft de hand weten leggen op een rapport van de IMF en het OESO, waarin expliciet wordt gewezen op de massale import van vreemdelingen om de economie van Spanje draaiende te houden.

De neoliberale organisaties zien dit als het antwoord op de veroudering van Spanje, het land heeft op dit moment de tweede oudste bevolking van de wereld. Immigratie zou bovenal betekenen dat de kosten voor de verzorgingsstaat ook in de toekomst kunnen worden betaald.

Uit de studie blijkt dat Spanje zich in een verontrustende demografische situatie bevindt, dat vooral van doen heeft met de zwakke geboortegroei en de lage levensverwachtingen in het land zelf.

Volgens het FMI is het simpel waarom meer immigratie nodig is, want; “migratie vergroot het aantal werknemers met als gevolg meer betalers voor de sociale zekerheid”. De organisatie adviseert dan ook aan de huidige Spaanse regering om de massale instroom van gelukszoekers te legaliseren en ze in te zetten op de arbeidsmarkt.

Octavio Granado van de Spaanse socialisten is op dit moment minister voor sociale zekerheid in Spanje, hij heeft positief gereageerd op de bevindingen van het FMI. Volgens hem heeft het huidige sociale systeem inderdaad miljoenen extra betalers nodig en met die reden in het achterhoofd zijn migranten veel meer een kans voor het land dan een bedreiging.

Onduidelijk is hoe dit advies aansluit bij eerdere bevindingen en cijfers die OESO publiceerde (zie rapport), zo is de situatie in Spanje op gebieden als arbeidszekerheid, werkeloosheid en armoede dramatisch en doet alleen Griekenland het in de Europese Unie slechter.

Daarnaast stijgen ook de reële salarissen over de hele lijn niet, zo is wat men noemt het reële loon, dus wat men daadwerkelijk kan kopen voor het salaris, de afgelopen jaren juist gedaald.

Lees ook eens verder bij de bron: re-act.be


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Wereld Wordt Wakker
2 jaren geleden

Paar opmerkingen:
1. Het IMF regeert blijkbaar in Spanje en ook in de EU. Daarbij wordt de democratie die geacht wordt in de EU te bestaan volledig gebypassed. Het geeft te denken dat zoveel regeringen in de EU volledig lam lijken en klakkeloos het beleid van de Nieuwe Wereldorde volgen. Omgekocht? Onder druk gezet met belastende feiten? En sinds wanneer regeren de banken de wereld ?????
2. Misschien wil het IMF aangeven hoe zij ongeschoolde moslims in een periode van minder dan 20 jaar omtoveren tot hoogopgeleide mensen die een geavanceerde samenleving kunnen draaiende houden en die niet primair een samenleving naar een islamitische staat willen omtoveren.
3. Hoe kijkt het IMF aan tegen de houding van moslims in de diverse EU staten waarbij het gedrag van de moslims niet bepaald opvalt tot bereidheid tot integreren. Voorlopig zijn de moslims een enorm blok aan de been die de burgers van Spanje maar ook van de EU enorm veel problemen geeft (kijk eens naar Zweden dat gebukt gaat onder een ware terreur !! en ook nog eens den EU op enorme kosten jaagt. Voor wie twijfelt behoeft maar naar de misdaad statistieken te kijken.
De ervaringen in NL is heel duidelijk: multiculti werkt niet en heeft de samenleving al honderden miljarden gekost. Fortuyn noemde al een bedrag van 80 miljard in 2001.
4. Spanje kampt momenteel met een werkloosheid van meer dan 30 %. Wil het IMF even aangeven hoe zij dit probleem denkt op te gaan lossen. Hoe moet Spanje dit financieren?
Het IMF zal graag leningen willen uitschrijven … maar zal zonder enige twijfel net als bij Griekenland rentekosten willen voor geld dat gecreëerd is via het principe van fractionele reserve. Ergo: er is geen geld en er wordt slechts een schuld gecreëerd. Landen evenwel moeten met echt geld over de brug komen en worden uiteindelijk gedwongen staatseigendommen te verkopen. Het is een godschandaal !!!!
Gelduitgifte is een verantwoordelijkheid van een land. Daar zijn geen banken voor nodig !!!!!
Het zal een land als Spanje aan de afgrond brengen. Net zoals Griekenland. Ik denk dat dat ook precies de bedoeling is van het IMF.
5. Het is bekend dat IMF, CFR, FED, CIA en FBI ect geïnfiltreerd zijn door partijen die een satansche Nieuwe Wereld Orde voorstaan. Daarbij wordt geen middel onbenut gelaten. Zou het kunnen zijn dat bedoelingen van het IMF niet zijn om Spanje te helpen maar juist om de Nieuwe Wereldorde links of rechtsom ingevoerd te krijgen door de EU zo veel als mogelijk kapot te maken. Voor mij is dat geen vraag maar een feit.
6. De top van de Nieuwe Wereld Orde bestaat uit satanisten. Christenen zijn de grote vijand van de satanisten omdat zij zich tot het uiterste verzetten tegen een wereldregering van satan. Met de immigratie van grote aantallen moslims denkt men de Christelijke cultuur in de EU te breken.

Wordt wakker mensen! Dit is niets minder dan een staatsgreep op wereldschaal.

jungleelephant
2 jaren geleden

Sinds wanneer zijn migranten werkwillig?Op een enkeling na!Wat een bullshit!Zorg dat mensen hun kinderen een toekomst kunnen bieden;dan komen er vanzelf meer kinderen!

Oud-minister Varoufakis: Griekenland is nog niet gered

Zal klimaatverandering onze welvaart vernietigen?