in

IMF zet Oekraine verder onder druk namens de Centrale Banken

4852252109 2785c932b6 IMF1

Tja, schokkend, als je er over nadenkt en leest:

IMF-baas Christine Lagarde heeft vandaag de overheid in Kiev aangemaand, de door het Internationale Muntfonds geëiste ‘hervormingen’ door te gaan, ongeacht de politieke crisis waarin Oekraïne sinds het ontslag van de interim-regering gisteren terecht is gekomen. Zonder die hervormingen kan het ook met een zware economische crisis kampende Oekraïne de financiële steun van het IMF, dat in april Kiev een kredietlijn van 17 miljard dollar toestopte, vergeten.

De IMF is Oekraine aan het afpersen dus, het IMF is dan ook het incassobureau van de Centrale Banken.

De onderhandelingen met het IMF gebeurden alle via bankier en interim-premier Arsenij Jatsenjoek, die gisteren zijn ontslag aanbood omdat het parlement had geweigerd een aantal “belangrijke wetten” (met betrekking tot privatisering) niet had goedgekeurd.

Bankiers onder elkaar die de dienst uit maken, heden ten dagen een al te bekend scenario. Daarnaast is Jatsenjoek uiteraard aangesteld na de staatsgreep, primair vanwege zijn westerse oriëntatie en de benoemde banden met het bancaire systeem. De beste man is letterlijk aangesteld door het VS ministerie van Buitenlandse Zaken!  Iets over een marionetten regering en een staatsgreep door de VS?

En de zoon van Joe Biden (vice president VS) bereidt zich ondertussen met zijn bedrijf voor om schaliegas te gaan boren in Oost Oekraine. Ja, vlak na de aanstelling van het VS marionetten regime kreeg de zoon van VS VP Joe Biden (Hunter Biden) een belangrijke positie in een Oekrains gasbedrijf. Hunter werkte tot voor kort bij het ministerie van Commercie en is nu dus van binnenuit fracking aan het promoten in Oekraine, terwijl men via het IMF Oekraine onder druk zet om te privatiseren en te verpatsen aan o.a. de multinationale (lees: VS fracking) bedrijven. Dit alles onder druk van nieuwe leningen van de Centrale Banken. De een zijn dood is de ander zijn schaliegasdollars, kennelijk. Dan weet u maar voor welke belangen de MH17 Nederlanders precies zijn gestorven, dollars en VS-schaliegas.

Het IMF-medicijn bestaat uit privatiseringen, besparingen, loonstoppen en het verhogen van de prijzen voor basisbehoeften.

Executieverkoop dus. Waar kennen we dat ook alweer van, oh ja, Griekenland, die er aan onderdoor ging, en waar zelfs IMF zelf al van zegt dat het niet goed was.

via Lang Leve Europa!.

Photo by Teacher Dude’s BBQ cc

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
2964532126 bbf2273d92 Europese Commissie1

Meer macht voor Brussel: Juncker dient centrale EU-minister van Financiën te installeren

ba801fa7cac10a3ab66897ec 640 brandstof1

‘Al 4 maanden minder brandstof verkocht’