in , , , ,

In Europa: 400 tot 600 jihadisten getraind om terreuraanslagen te plegen

ISIS heeft mogelijk 400 tot 600 jihadisten speciaal getraind om Europa met een golf van terreur te overspoelen. Deze strijders zijn semi-autonome cellen, getraind in kampen in diverse landen, die elk moment toe kunnen slaan en hun werkwijze is gelijk aan die van de terroristen in Parijs en Brussel. Dit meldt AP.

Eerder beweerde één van de terroristen die verantwoordelijk was voor de aanslagen in Parijs ook al dat zo’n 90 terroristen zich reeds in Europa bevinden. Deze terroristen zouden zijn meegekomen met de vluchtelingenstroom.

Beangstigend detail in de verhalen van de AP-bronnen is dat deze terroristen speciaal zijn getraind om zoveel mogelijk aanslagen te kunnen plegen, zodat het de veiligheidsdiensten zoveel mogelijk geld en mankracht kost om ze tegen te werken. Bovendien wachten ze niet op bevelen maar kunnen ze autonoom opereren.

Volgens een andere AP-bron bevinden leden van de terreurcel die verantwoordelijk was voor de slachtpartij in Parijs zich nu in Zweden, Duitsland, Italië, Groot-Britannië en Denemarken. Recent zou een nieuwe groep strijders via Turkije Europa zijn binnengekomen.

Lees verder bij de Bron: World Unity

Photo by naturalflow


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Grieken die contant willen wisselen moeten met billen bloot

‘Regeringen Europa lieten terroristen Brussel bewust aanslagen plegen’