in ,

In Frankrijk hebben migranten pistolen en geweren: schieten op toeristen, 3 doden

Brett_Hondow / Pixabay

Migranten razernij ook in het vakantieparadijs bij Provence-Alpes-Côte d’Azur. Bij een benzinestation vochten migranten een vuurwapengevecht uit. Daarbij vielen onschuldige toeristen.

Een vrouw was met haar echtgenoot dicht bij het benzinestation. Het echtpaar was daar op vakantie, toen plotseling migranten op elkaar begonnen te schieten, waarbij willekeurig voorbijgangers werden geraakt.

De vrouw werd gedood, haar man werd later met ernstige verwondingen naar het ziekenhuis gebracht, meldt de plaatselijke krant Var-Matin. De andere gewonden en beide doden behoren tot een georganiseerde criminele migrantenbende in het gebied en zijn bekend bij de politie.

De politie is nog steeds op zoek naar de overlevende moordenaars die op de vlucht zijn. Volgens Le Figaro is er geen verdere informatie over het type vuurwapens dat gebruikt werd. Al aan het begin van het jaar waren er twee bijzonder ernstige incidenten van vuurwapengeweld onder clancriminelen in het gebied, dat vaak wordt bezocht door vakantiegangers en toeristen.

Het is bekend dat Marseille aan de Middellandse Zee te lijden heeft onder bijzonder ernstige geweldsmisdrijven. De Zuid-Franse stad werd ooit beschouwd als een parel aan de Côte d’Azur en een populaire bestemming voor geliefden, echtparen en vakantiegangers uit de hele wereld. In de afgelopen jaren heeft het vooral de aandacht op zich gevestigd wegens de ongelooflijk snel groeiende moslimbevolking van bijna 40 procent en de ernstige bendecriminaliteit.

Lees verder bij de bron: fenixx


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Help mee JDreport.com online te houden

Check de JDreport app in de Google PlayStore

Rapporteren

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Er klopt helemaal niets van !
1 jaar geleden

Ik heb nog steeds geen enkel antwoord gezien van overheden waarom moslims in de EU worden toegelaten en waarom overheden op alle mogelijke manieren moslims beschermen.
Een kind kan zien dat moslims niet integreren in onze westerse samenleving en we hebben het nu alng genoeg geprobeerd.
Dus terug naar waar ze vandaan kwamen ….
En nee: ik ben zeker geen racist maar mag ik tenminste verlangen dat een gast zich aanpast aan het ladn waar hij zich vestigt?

VS gaat door met uithongeren Venezolaanse volk, westerse wereld negeert deze oorlogsmisdaad

Snoek zwemt tegen meisje aan: Gemeente wil Drentse plas leegvissen