in ,

In Frankrijk hebben migranten pistolen en geweren: schieten op toeristen, 3 doden

Brett_Hondow / Pixabay

razernij ook in het vakantieparadijs bij Provence-Alpes-Côte d'Azur. Bij een benzinestation vochten migranten een vuurwapengevecht uit. Daarbij vielen onschuldige toeristen.

Een vrouw was met haar echtgenoot dicht bij het benzinestation. Het echtpaar was daar op vakantie, toen plotseling migranten op elkaar begonnen te schieten, waarbij willekeurig voorbijgangers werden geraakt.

De vrouw werd gedood, haar man werd later met ernstige verwondingen naar het gebracht, meldt de plaatselijke krant Var-Matin. De andere gewonden en beide doden behoren tot een georganiseerde criminele migrantenbende in het gebied en zijn bekend bij de .

De politie is nog steeds op zoek naar de overlevende moordenaars die op de vlucht zijn. Volgens Le Figaro is er geen verdere informatie over het type vuurwapens dat gebruikt werd. Al aan het begin van het jaar waren er twee bijzonder ernstige incidenten van vuurwapengeweld onder clancriminelen in het gebied, dat vaak wordt bezocht door vakantiegangers en toeristen.

Het is bekend dat Marseille aan de Middellandse Zee te lijden heeft onder bijzonder ernstige geweldsmisdrijven. De Zuid-Franse stad werd ooit beschouwd als een parel aan de Côte d'Azur en een populaire bestemming voor geliefden, echtparen en vakantiegangers uit de hele wereld. In de afgelopen jaren heeft het vooral de aandacht op zich gevestigd wegens de ongelooflijk snel groeiende moslimbevolking van bijna 40 procent en de ernstige bendecriminaliteit.

Lees verder bij de bron: fenixx


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

VS gaat door met uithongeren Venezolaanse volk, westerse wereld negeert deze oorlogsmisdaad

Snoek zwemt tegen meisje aan: Gemeente wil Drentse plas leegvissen