in ,

Inbrekerts, sla je slag: Politie gaat vanaf morgen niet-spoedmeldingen negeren

Aangezien de niet meer doet waarvoor de burgers belasting/salaris van hun betalen lijkt het mij ook zeer redelijk dat MinFin Dijsselbloem en van der Steur de belastingbetalers tegemoet komen….

Politiemensen reageren vanaf maandag alleen nog op spoedeisende meldingen. Dat betekent dat er geen agenten komen als de veiligheid niet direct in het geding is. Mensen die toch bellen voor geluidsoverlast van de buren, blikschade na een aanrijding of een kat in de boom, krijgen te horen dat de politie actie voert voor een betere cao.

Minister Ard van der Steur (Veiligheid en Justitie) liet eerder weten dat hij het onbegrijpelijk vindt dat de politiebonden weer actie gaan voeren. Volgens hem heeft het extra geld uitgetrokken voor 5 procent loonsverhoging en 500 euro extra als compensatie voor de nullijn waar de agenten al vier jaar op zitten.

Maar de bonden vinden dat Van der Steur zich ,,van de domme houdt en heel goed weet waarom de politie opnieuw actie voert”. Volgens de bonden schetst hij expres een vertekend beeld door met een percentage van ruim 5 procent te schermen.

Extra geld

,,Slechts 2,85 procent hiervan bestaat uit extra geld. De overige 2,2 procent is geld dat hij anders zou hebben uitgegeven aan pensioenpremies voor het personeel”, aldus de bonden zondag in een gezamenlijke verklaring.

Lees verder via de Bron: Wij willen het Weten!

 

Photo by Jan Slangen


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

De waarschuwingen uit 1997: Het grote gelijk over de prijs van de Euro

Bananen monarchie Nederland