in ,

Incompetent stadsbestuur: Terreurschool Haga Lyceum neemt tweede Amsterdamse schoolgebouw over

Meer of minder scholen?

Engin_Akyurt / Pixabay

Het Cornelius Haga Lyceum in mag uitbreiden van de gemeente. Ondanks dat het schoolbestuur de eigen zakken vult, banden onderhoudt met terroristen en drugshandelaar Arnoud van Doorn heeft rondlopen als vrijwilliger, ziet het Amsterdamse -college kans om de school een nieuw gebouw te gunnen zodat ze kunnen uitbreiden.

Hoeveel incompetenter kan het stadsbestuur van Amsterdam worden?

Onderwijswethouder Marjolein Moorman schrijft de gemeenteraad dat het islamistische Cornelius Haga Lyceum toestemming krijgt om uit te breiden.

Daarvoor kan de school zelfs gebruik maken van een vrijgekomen pand, aldus de gulle -dame.

Honderden extra leerlingen kunnen zo terecht op de school die de hersens van kinderen probeert te vergiftigen met ISIS-achtige denkbeelden. Het Parool:

“Het Haga Lyceum kan voor de opvang van nieuwe leerlingen gebruik maken van het schoolgebouw waar tot het voorbije schooljaar het Reinaert was gehuisvest, schrijft wethouder van Onderwijs Marjolein Moorman maandag aan de gemeenteraad.

Het gebouw staat in Bos en Lommer, op een tiental minuten fietsen van de Naritaweg (nabij station Sloterdijk), waar nu nog het gehele Haga Lyceum is gehuisvest. De leerlingen van het Reinaert verhuizen een jaar eerder dan gepland naar het nieuwe gebouw van het Comenius Lyceum in Nieuw-West, aldus Moorman in dezelfde brief. Daarin stelt ze eveneens dat het schoolgebouw in de Reinaert de Vosstraat niet alleen komend schooljaar, maar ook op langere termijn kan worden gebruikt door het Haga Lyceum.”

Bizar. Maar nog bizarder dan het feit dat

Lees verder bij de bron: De Dagelijkse Standaard


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

De recessie van 2020 en hoe je voor te bereiden

Bij gebrek aan criminaliteit gaat de Politie verkeershufters met man en macht aanpakken