in ,

Indoctrinatie: De Jonge in persconferentie voor kinderen: ‘Je moet maatregelen nemen, anders worden alle vaders en moeders ziek’

Hugo de Jonge. Bron: Screenshot WNL

Premier en minister De Jonge gaven dinsdag een persconferentie voor kinderen. Zij stelden veel vragen. De belangrijkste zijn vermeld op de website van de Rijksoverheid.

Volgens De Jonge worden alle vaders en moeders ziek als we geen maatregelen nemen, maar -baas Jaap van Dissel vertelde nog niet zo lang geleden dat 98 procent van de mensen die besmet raken met het nauwelijks klachten krijgt en niet ziek wordt.

Hij liet dat weten tijdens een technische briefing die hier te vinden is. Anderhalf procent moet worden opgenomen in het ziekenhuis en 0,4 procent komt terecht op een IC.

Het antwoord van De Jonge schiet bij velen in het verkeerde keelgat. “Deze is zelf ook vader. Daarom snap ik dit soort -uitspraken niet,” reageert oud-verpleegkundige ….

Lees verder bij de bron: Ninefornews


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Rechtspraak voor de bünhe: Jaap van Dissel en avondklok rechter blijken goede maatjes

man in black jacket holding blue and white banner

Wie is de Amerikaanse president? Kamala Harris, niet Biden, praat met buitenlandse leiders