in ,

Infographic: Alles in momenteel een bubbel

geld boom

Iedereen kent de laatste economische bubbels maar al te goed. In 2000 was er de ‘dotcom’ bubbel, ofwel de internetbubbel en in 2007 werd het begin van de kredietcrisis in Amerika ingeluid door de subprime – bubbel, ofwel de Amerikaanse huizenbubbel. Waardoor overigens wereldwijd de huizenbubbel leegliep. Volgens Jared Dillian, econoom bij Mauldin Economics, is alles momenteel een bubbel.

Bijna geen veilige havens meer

Met onderstaande infographic laat Jared alle bubbels zien waar we momenteel mee te maken hebben. Er zijn volgens Jared bijna geen veilige havens meer en daarom ontstaan er steeds meer bubbels.  Een gevaarlijke situatie, want als investeerders en beleggers niet meer weten waar ze naartoe moeten vluchten kunnen bepaalde bubbels zomaar uit elkaar spatten als liquiditeiten worden onttrokken.

Wat zijn de bubbels nu?

Een aantal concrete bubbels zijn volgens Jared: vastgoed in Canada, Stockhol en San Fransisco, FANG aandelen ( Facebook – Amazon – Netflix – Google ), bedrijfsobligaties, cryptocurrencies, Tesla en Amerikaanse autoleningen. Welke bubbel gaat volgens u het eerste knappen?

bubbel alles infograph

Lees ook eens verder bij de Bron: Biflatie.nl

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
screenshot 353

Europa: islamitische partijen bereiden zich voor op de verovering

19049 650 320 dy Referendum Catalogna tra manganellate proiettili e sangue FOTOVIDEO CHOC 650x336

Politiegeweld Catalonië is precedent voor rest van EU