Ingehuurde demonstranten Ferguson boos omdat ze nog geen geld hebben gekregen van George Soros

Demonstranten die afgelopen jaar in de stad Ferguson in de Amerikaanse staat Missouri gebouwen in brand staken, politiewagens omver duwden en winkels leegplunderden, kregen tot 5000 dollar per maand om deel te nemen aan de protesten.

De groep die hen zou uitbetalen, Missourians Organizing for Reform and Empowerment (MORE), liet de demonstranten vervolgens in de kou staan, waarna ze besloten actie te voeren bij het hoofdkantoor van MORE. Ze hebben ook een Twitterpagina aangemaakt om hun geld terug te eisen.

Presidentskandidaat Allen B. West schreef op zijn website: “In plaats dat ze dankbaar zijn om enkele weken werk te hebben en lol te hebben tijdens de protesten, voeren de ingehuurde demonstranten die chaos veroorzaakten in Ferguson opnieuw actie.”

“Stel je eens voor dat je 5000 dollar per maand zou verdienen met het omhoog houden van een bord en het in brand steken van een paar gebouwen. Dat is ongeveer 1250 dollar per week. Probeer dat maar eens te verdienen bij McDonald’s of Starbucks.”

De Kansas City Star schat dat de rellen in Ferguson, die werden beschreven als een spontane uitbarsting van volkswoede, de stad zo’n 4,2 miljoen dollar hebben gekost.

De Washington Times merkt op dat MORE wordt gefinancierd door de Open Society Foundations (OSF) van miljardair George Soros. De OSF betaalde activisten om deel te nemen aan de demonstraties in Ferguson.

Lees verder via: NineForNews.nl

Reacties (1)

  • De Rat vcn God

    Annuleren

    Laat een reactie achter

    Heb je al een account? Log eerst in via deze link

    Je email adres zal nergens worden gepubliceerd of gebruik Facebook hieronder. Verplichte velden zijn gemarkeerd*

Laat een reactie achter

Heb je al een account? Log eerst in via deze link

Je email adres zal nergens worden gepubliceerd of gebruik Facebook hieronder. Verplichte velden zijn gemarkeerd*

Jawel, we gebruiken ook cookies