in , , , ,

Inkomens zijn onvoldoende om van te leven

Opmerkelijke berichten in de media over inkomen van de medemens, nu is zelfs zo geworden dat mensen met een middeninkomen niet langer kunnen rondkomen. Armoedeval is ingezet. De crisis is over en de economen jubelen als nooit tevoren.
Maar is dat nu ook zo of is een propagandastunt van de elite?

geld regeert, deurwaarders en incassobureaus maken overuren om van de kale kip te plukken. Dat gaat niet meer en veel mensen vallen tussen wal en schip. Voor eerst merken dat de deurwaarder je huis binnenkomt en de boel in beslag legt is een wrang idee. wat moet je doen ? Het zijn legale inbrekers die je privacy schenden. Dat verwacht je niet ! Mensen roepen al snel eigen schuld dikke bult, en kijken niet verder dan de eigen omstandigheden. Het komt snel dichtbij als je een brief ontvangt van een schuldeiser. Je weet het wel en legt de brief terzijde. Je denkt ach, het kan wel een paar daagjes later want het geld is op en er moet ook gegeten worden. Dan volgt een brief en aanmaning. Kosten verhoogd met 30% ! Tsja , nu wordt het moeilijker. Verhoging + bedrag is al snel onbetaalbaar dus je legt deze rekening terzijde en schaamt je kapot.

Dan volgt na enkele weken een oproep voor kantongerecht. Je denkt, dat wordt een dure grap en gaat die dag wat anders doen, een vonnis bereikt je middels een deurwaarder en de langwerpige witte enveloppe wordt zo je brievenbus ingeworpen.

Daarna begint de ellende, de politie en deurwaarder verzoeken om gegevens om het beslag in orde te maken dan wel betaling te verkrijgen middels dreigen en doen. Ineens de politie op de stoep. Of U even een stapje opzij doet ! De deurwaarder schrijft alles van waarde op en verlaat zonder goederen het pand. Was dat nu alles ? Nee, het lijkt een anticlimax maar als enkele weken later er geen afspraken of betaling geweest is komt de vervolgstap.

Politie en deurwaarder staat opnieuw op de stoep en regelt de OPENBARE VERKOPING. wildvreemde mensen lopen door je huis, en kijken wat er (goedkoop) te halen valt. Ze bieden en geven dat bedrag aan de deurwaarder en U ziet de persoonlijke waardevolle spullen voor een habbekrats het pand verlaten. Na afloop een bijna leeg huis en de schuld is maar ten dele betaald. Zo kan een schuld van 50 euro oplopen tot een schadepost van 5000 euro en een leeg huis. Uw privacy is niets, uw huis niet langer een veilige plaats voor u en uw gezin. De roverheid heeft het voor het zeggen en schend uw privacy. Het kromme ervan is, een geweldsdelict wordt bestraft met een werkstraf en een kleine boete. Maar schulden regelen dat U levenslang krijgt en ook nog een stigma van de maatschappij.

u, luie uitvreter, zal boeten en wel levenslang door gegevens te leveren en geld te betalen aan de maatschappij waar u niets voor terugkrijgt. U krijgt een nawijzende vinger van overige mensen en u word de kans ontnomen te leven. U zal weten dat geld belangrijker is dan privacy en een gezond gezinsleven. Eigen schuld Dikke bult geldt voor U. Iedere nederlander behoort de wet te kennen dus u heeft het nakijken.

Hier moeten we vanaf:

Enkele tips om de situatie onder controle te houden.

  • Open de onverwachte post !
  • Reageer, schrijf email of brief en pak de telefoon.
  • Betaal in termijnen aan de HOOFDSCHULDEISER en niet aan het incassobureau.
  • Als er een dagvaarding komt, vraag om uitstel middels een brief.
  • Zoek bewijzen van betaling, en zend deze aan de Hoofdschuldeiser. Zet in de brief “Als ik binnen 5 werkdagen niets van U hoor, beschouw ik de zaak als afgedaan en de schuld als zijnde betaald !”
  • Ga altijd in gesprek en schaam u niet.
  • Bij twijfel bel,schrijf het juridisch loket, zij helpen U gratis !
  • LUISTER ALLEEN NAAR UZELF EN NAAR UW RAADSMAN.

Voorkom problemen U bent zeker niet de enige !

verder via UrubiN.

Photo by pvantees


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


Rapporteren

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Pechtold zegt elke keer iets anders in zijn campagne

Graai-expert Máxima Zorreguieta leert kinderen met geld omgaan