in

Inmiddels in Frankrijk: Agenten vragen topless zonnende vrouwen zich aan te kleden, daar waar naaktrecreatie is toegestaan

In is ontstaan, nadat drie vrouwen werden aangesproken toen ze in het bijzijn van jonge kinderen topless aan het zonnen waren. Dat gebeurde op het strand van Sainte-Marie-la-Mer, een plek waar naaktrecreatie gewoon is toegestaan.

De Franse minister van Binnenlandse Zaken verdedigt op Twitter het recht op topless zonnebaden.

De minister is teleurgesteld in het optreden van de . ,,Vrijheid is een kostbaar goed. En het zou normaal zijn als de autoriteiten hun fouten toegeven.”

Het incident gebeurde donderdag op het strand van Sainte-Marie-la-Mer, in het zuidoosten van Frankrijk bij Perpignan, op ongeveer een half uur rijden van de Spaanse grens.

Drie vrouwen die zonder bikini aan het zonnen waren werden door twee agenten gevraagd om hun bovenlichaam te bedekken.

De dienders, een man en een vrouw, deden dat op dringend verzoek van een gezin met kinderen op vakantie, dat zich kennelijk ongemakkelijk voelde bij het zien van de naakte bovenlichamen van de vrouwen.

Lees verder bij de bron: AD.nl


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

‘Big Sugar’ in Nederland: De versmelting tussen wetenschappers en de suikerindustrie

Een huis kopen wordt weer een lastiger omdat minfin Hoekstra Europese coronasteun wil, weg met hypotheekrenteaftrek