in , , ,

Inmiddels in Zweden: in 1 jaar tijd een vertienvoudiging van veroordelingen wegens online kritiek op immigratie

Dat Zweden allang geen open democratie met vrije meningsuiting is en in pijlsnel tempo een aan de islam onderworpen staat wordt behoeft geen uitleg meer. De linkse regering in Stockholm heeft frontaal de aanval geopend op iedere die het waagt openlijk kritiek te hebben op het massa immigratiebeleid en de islam.

Daarvoor heeft het de extreemlinkse controlegroep ‘Näthatsgranskaren' ingezet, dat in de periode 2017-2018 het aantal aangiften naar 1218 deed stijgen, en het aantal veroordelingen wegens ‘haatspraak' (op vooral Facebook) naar 144, tien keer zoveel als het jaar ervoor.

De Zweedse ‘online hate speech monitor' heeft hiervoor € 150.000,- gekregen van de MUCF, dat ook andere extreemlinkse organisaties zoals Expo subsidieert. Het grootste deel gaat naar het salaris van Tomas Ǻberg, die in de lente van vorig jaar door de grote Zweedse krant Aftonbladet als ‘Zweedse Held' werd genomineerd.

Die nominatie werd echter ingetrokken toen bleek dat hij zijn eigen (huis)dieren dood had gemarteld, wat extra wrang was omdat het ‘Zweedse Held' prijs werd gesponsord door huisdierenverzekeraar Agria. (1)

: ‘Rechts' vanwege vlechten en traditionele man/vrouw verhoudingen

Ook in Duitsland worden van de globalisten afwijkende ‘rechtse' of ‘populistische' meningen steeds harder onderdrukt. Zo doet de politie in het beruchte Chemnitz inmiddels aan ‘racial profiling': agenten spraken een jonge blanke vrouw op het station aan op het feit dat ze haar haar in vlechten droeg, en vroegen haar of ze er soms ‘rechtse politieke denkbeelden' op nahield. Haar vriend moest vervolgens een blaastest doen.

‘Ik ben compleet geschokt dat ik vanwege mijn vlechten als een rechtse radicaal ben geprofileerd,' aldus de vrouw. ‘Ik ben sprakeloos, want ik had nooit kunnen denken dat zoiets (hier) zou kunnen gebeuren.'

In december kwam het Duitse ministerie van Familiezaken in opspraak toen bleek dat het een brochure subsidieert waarin basisschoolkinderen worden aangemoedigd om hun eigen ouders te bespioneren of ze er ‘rechtse denkbeelden' op nahouden. Eén van de omschreven kenmerken van ‘rechtse rechtbeelden' is als hun ouders hen traditionele man/vrouw verhoudingen aanleren, zoals hun dochters een jurk laten dragen en hun zonen lichamelijke oefeningen en sporten laten doen. (2)

AfD parlementslid zwaar mishandeld door terroristen

Nog een zorgwekkend signaal dat de fascistische ‘bruinhemden' weer terug zijn: het AfD parlementslid Frank Magnitz werd afgelopen maandag in Bremen zwaar mishandeld door hoogstwaarschijnlijk extreemlinkse Antifa terroristen, die in hun eigen pamfletten oproepen tot geweld tegen de AfD. Vermoedelijk had Magnitz het er niet levend vanaf gebracht als een moedige voorbijganger niet had ingegrepen.

De ‘anti-populistische' acties van Antifa in Duitsland worden openlijk gesteund door de sociaaldemocraten (SPD) en (links)groenen. Vorige week werd een AfD kantoor in Döbeln getroffen door een bomaanslag.

Het aantal aanvallen en aanslagen op AfD leden en politici steeg van slechts 4 in 2014 naar ruim 600 in 2017. De Duitse binnenlandse inlichtingendienst BfV bevestigde vorig jaar juni dat het extreemlinkse geweld explosief is gegroeid. Dat is mede te wijten aan de impliciete, en soms zelfs expliciete steun die Antifa krijgt door en in de media, die alles wat ‘rechts' en ‘populistisch' is juist onmiddellijk verkettert. (3)

(1) Emma R via VoE via Zero Hedge
(2) Infowars / YouTube
(3) Breitbart

Lees ook eens verder bij de bron: xandernieuws.punt.nl


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Op beeld: de invasie van Mekka door tienduizenden vliegende kakkerlakken en sprinkhanen

Social media schadelijk voor besluitvaardigheid net zoals drugs- en gokverslaafden dat hebben