in , , ,

Instituut VVD wil vaccinatie verplichten en thuisscholing afschaffen

4185475222 080aafdb7e VVD logo1

In het rapport van het wetenschappelijk instituut van de VVD, genaamd ”Liberale verantwoordelijkheid” is opgesteld dat ouders die weigeren hun kinderen in te enten tegen ziektes met blijvende gezondheidsschade  in strijd handelen met het belang van hun kind. De overheid mag dan „dwingend ingrijpen” door vaccinatie te verplichten. Volgens het rapport moet de overheid dwingend ingrijpen als de ouders „hun eigen overtuiging boven het belang en welzijn van hun kind(eren) te stellen.”

Het is weer de omkering van de leugen, want juist omdat wij het allemaal zo goed voor hebben met het belang en welzijn van de kindjes, laten wij die gifbende uit onze kinderen. Maar daar wil de VVD-denktank dus een stokje voor steken.

Hoe ongelofelijk het ook klinkt, maar er is nog nooit bewezen dat vaccinaties werken. Wel hebben er studies plaatsgevonden tussen gevaccineerde kinderen en niet-gevaccineerde kinderen die laten zien dat niet-gevaccineerde kinderen geen ziektes hebben die gevaccineerde kinderen wel hebben. Laten we allereerst eens op een rijtje zetten wat vaccinaties inhouden volgens het schema zoals het Rivm die volgt.

vaccinatieschema

vaccinatieschema-afkorting

Heeft u het aantal vaccinaties geteld? Voordat uw kind zijn tiende levensjaar heeft bereikt tel ik een totaal van 38 “ACHTENDERTIG” vaccins. Tel daarbij de HPV vaccinaties op en uw kind heeft voor zijn 13de levensjaar 41 “EENENVEERTIG” vaccins ingespoten gekregen.

Wat zit er eigenlijk in een vaccin?
Vraag maar eens aan uw arts wat er nu eigenlijk in een vaccinatie zit, of het nu de griepprik is of een andere vaccin. Grote kans dat uw arts daar geen antwoord op heeft. en dat is op zijn minst al zorgwekkend. Als je mensen vraagt wat er in een vaccin zit, dan is er een deel die geen idee heeft en een deel die denkt dat er een levend virus in zit. Het oorspronkelijk idee achter een vaccinatie is het immuun systeem te stimuleren tot het aanmaken van een antistof, door een kleine hoeveelheid van het virus te injecteren. Nu klinkt dit idee op zich heel aannemelijk, maar er worden een aantal belangrijke zaken over het hoofd gezien, hierover later meer.

vaccinatie-ingredienten

Thimerosal (kwik)
Allereerst thimerosal, een product dat hoofdzakelijk uit kwik bestaat, kwik is zo’n beetje de meest giftige stof voor de mens. Mensen die met kwik werken (dimethyl kwik) hebben speciale handschoenen aan die voorkomen dat er kwik op hun huid komt, een druppel op je huid is al genoeg om binnen een paar maanden te sterven. Een ander zeer nare eigenschap van kwik is dat hoeveelheden die je niet doden zich ophopen in je hersenen en daar letterlijk je hersenweefsel wegvreten. Dit proces stopt ook niet, eenmaal in je hersenen blijft het kwik jaar in jaar uit zijn vernietigende werk doen. Wat doet dit in hemelsnaam in een vaccin? Als reden wordt opgegeven dat het er is om bacterie groei tegen te gaan in het vaccin. Inmiddels blijkt uit jarenlange studies dat kwik bovenaan de lijst staat als de veroorzaker van ziekten als Alzheimer. Een vooraanstaand onderzoeker stelt zelfs dat het opeenvolgend nemen van drie griepprikken je kans op Alzheimer met een factor TIEN toeneemt. Dit kan ook verklaren waarom er de laatste 10 jaar een explosie is en het aantal gevallen van Alzheimer en de aanwezigheid van Thimerosal in vaccins. Thimerosal staat ook als hoofdverdachte in de lijst als het gaat om de explosieve toename van Autisme. Alleen al in de Staat California tonen officiële cijfers aan dat 10 jaar geleden 1 op de 2000 kinderen aan Autisme leed, terwijl dat getal inmiddels ligt op 1 op de 165. Kinderen die door een vaccinatie Autistisch zijn geworden verslechteren met de jaren alleen maar, dit komt omdat het kwik zijn vernietigende werking in de hersenen blijft doen

Kwik en het effect op de hersenneuronen

Formaldehyde
Nog zo’n bizarre stof die zijn weg vindt in de cocktail van een vaccin. Formaldehyde is bekend in het gebruik om dode mensen of dieren te conserveren. De bekende kikker in het glas met vloeistof in het laboratorium op school of universiteit ligt dus in een bad van Formaldehyde. Wat doet dit in een vaccin en wat heeft dit in hemelsnaam te maken met het voorkomen van een griep? Onderzoek naar de werking van Formaldehyde hebben aangetoond dat het een kankerverwekkende stof is.

Ethyleen glycol
Een chemische stof die we gebruiken als koelvloeistof in de radiator van uw auto of motorfiets. Bekend is dat 30 milliliter al dodelijk is, het is dus een zeer giftige stof. Tja, wat moet ik hier nog aan toevoegen?

Aluminium
Afhankelijk van de hoeveelheid die we binnen krijgen, kan aluminium kanker aan long, borst en blaas veroorzaken en is er een relatie met Alzheimer.

Human diploid cells, gemaakt van menselijke foetus (lees “menskind”) weefsel
Veel mensen hebben een mening over wel of geen wetgeving rondom abortus, maar vrijwel niemand is zich bewust wat er gebeurd met al die dode foetussen. Nou, ik kan u melden dat er levendig in gehandeld wordt, de meeste dode foetussen belanden dus in vaccinaties, de rest als collagen in gezichtcrèmes (kijkt u maar eens op de verpakking en weet dat u cellen van een dode foetus op uw gezicht smeert). Het is niet alleen een walgelijk gegeven, maar er is ook nog eens sprake van kannibalisme, ronduit gruwelijk. Wederom, wat doet een gedood menskind in een vaccin?

Over de vaccinaties die de Amerikaanse militairen hebben gekregen voordat de golfoorlog uitbrak in 1991. Dat betrof experimentele vaccinaties tegen chemische en bacteriologische wapens. De gevolgen bleken ingrijpend, vele werden direct ziek, andere pas maanden later. Van de 650.000 ingezette militaire die deze vaccinatie ondergingen, raakte er 250.000 totaal arbeidsongeschikt. Nog eens 200.000 militaire raakte deels arbeidsongeschikt, wat het totaal brengt op zo’n 450.000 militaire, oftewel tweederde van alle gevaccineerde mannen en vrouwen.Kijk naar de schokkende documentaireBeyond Treason (Engelstalig)

Een duidelijk en vreselijk voorbeeld hoe gevaarlijk vaccinaties kunnen zijn.

Ons immuunsysteem is er niet voor niets, het is er om ons te beschermen tegen allerlei ziekten, bekend en onbekend. Komen we in contact met een bacterie of virus, dan moet deze zich eerst een weg banen langs diverse verdediging mechanisme. Onze huid is zo’n eerste barrière, inhaleren we ziekten, dan dienen onze longen als barrière. Ziekten die we via ons drinken of eten binnenkrijgen zullen ook hier via maag of darmstelsel een weg moeten banen naar onze bloedbaan. Een vaccinatie omzeilt al deze natuurlijke beschermingslagen, het levende virus (plus al dat andere gif) komt vrijwel direct in onze bloedbaan terecht. Veel deskundige op het gebied van vaccinaties vergelijken het nemen van een vaccinatie met het spelen van Russisch Roulette.

Afschaffing Thuisscholing

Verder pleit het rapport van de TeldersStichting voor afschaffing van thuisonderwijs. „Door kinderen niet naar school te sturen, wordt hun in feite te veel kennis, keuzevrijheid en ontwikkeling op sociaal-emotioneel terrein onthouden. Ten onrechte weegt hier het belang van de ouders zwaarder dan dat van hun kind(eren).”

Net zoals niet-vaccineren wordt ook thuisscholing wereldwijd steeds geliefder bij ouders die het gehad hebben met slecht onderwijs .Het onderwijs systeem is opgezet om ontwikkelingsfases te verstoren, te indoctrineren en creativiteit te verstikken. Voor iedereen die geïnteresseerd is in hoe erg het gesteld is met het onderwijssysteem, kijk naar de video’s van John Taylor Gatto. Steeds meer leerkrachten stoppen met onderwijs omdat ze vinden dat kinderen hun bestaansrecht in het onderwijs hebben verloren. Lees ook dit artikel waarom school gevaarlijk is voor je kind.

De contouren van de Nieuwe Wereld Orde worden steeds meer zichtbaar en de vrijheid in keuze wordt steeds meer beperkt. We moeten onze kinderen beschermen tegen de tyrannie van bovenaf. Het is oorlog mensen, en aan welke kant sta jij?

Er staan nog veel meer verschrikkelijke standpunten in het rapport zoals je zelf hieronder kunt lezen.

 


Lees verder via World Unity.

Foto via h.arderwiek

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
noordpool23298321

IPCC alarmeert: temperatuur van de aarde stijgt wel 0,006 graden per jaar

5826490532 428b47988c EUssr1

Het “Koninkrijk der Nederlanden” dood verklaard op 1 November 2014