in ,

Interessante complottheorie: Aanslag 20-6-2016 op voetbal wedstrijd EK

8210163555 a13ec8aa14 rompuy war1

Aanslagen blijken achteraf veelal bijzonder, neem bijvoorbeeld het numerologische aspect in dit rijtje: 13/11 in Frankrijk 9/11 in de VS, 7/7 in Engeland, 3/11 in Madrid, 3/11 in Japan. Symbolische getallen elk. Met de aluminium complottheorie hoed op het hoofd tot over de oren en na lang puzzelen zie je vaak een herkenbare lijn. En met die kennis kan je in plaats van geschiedenis te analyseren natuurlijk ook proberen de toekomst te voorspellen!

Het is duidelijk dat het Brexit referendum binnenkort zeer ongewenst is en ook nog een Brexit lijkt te worden, stand nu, en dat is natuurlijk ‘not done’ voor de ‘powers that be’. Nu komt toch wel weer een geniale analyse: Bij een aanslag in Frankrijk onlangs werd verkondigd dat het EK een kerkhof zou worden. En een groot bloedbad in Frankrijk en een daaropvolgend EU-brede staat van beleg is uiteraard de ‘ideale’ aanleiding om het Britse referendum uit te stellen (tot gunstiger Pro-EU tijden) of zelfs af te stellen. Dan is de volgende vraag wanneer voor het Britse referendum (23-6) moet die EK-aanslag dan komen?

Op 21 juni hebben we niet alleen de langste dag van het jaar, maar ook is het een beruchte dag waarbij satanisten kennelijk menselijke offers brengen. De datum plus tijd die het dichtstbij de zomerzonnewende plaatsvindt (slechts enkele uren ervoor) is 20-6, de wedstrijden om 21:00. De inzet lijkt daarmee de wedstrijd Rusland – Wales, in Toulouse. Zowel Rusland als Wales zijn uiteraard persona non grata, Toulouse klinkt als ‘To Lose’.

De negatieve fall-out van een grote aanslag verloopt dan mooi over de zonnewende heen de 21ste ‘offerdag’ in. Lees meer over de analyse op Niburu.co!

Ik vind het een geniaal stukje redeneerwerk. Ik zet zelf echter in op 21-06-16 zelf, net na 18:00 de wedstrijd in Parijs: Noord-Ierland tegen Duitsland. Niet voor of na de wedstrijd, er is meer psychologisch effect als de voetbal wedstrijd stil komt te vallen.

En EU-brede uitzendtijd is dan reeds gereserveerd voor maximaal effect! Vrijwel hetzelfde effect, het is de juiste dag, 21-06-2016 is ook numerologisch mooier in balans 9-9 (en 9+9 = 6+6+6) én het is in de hoofdstad van Frankrijk voor maximaal effect!

Lees verder via de Bron: Lang Leve Europa!

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
7704908148 200c96553a eu babel1

De Europese Commissie kan uw gezondheid ernstig schaden

via http://nos.nl/artikel/696444-volgend-jaar-iets-meer-koopkracht.html

EU heeft het voorzien op uw pensioen, 1400 miljard euro naar EU Pensioen-Unie