in ,

Interessante complottheorie: Aanslag 20-6-2016 op voetbal wedstrijd EK

Aanslagen blijken achteraf veelal bijzonder, neem bijvoorbeeld het numerologische aspect in dit rijtje: 13/11 in Frankrijk 9/11 in de VS, 7/7 in Engeland, 3/11 in Madrid, 3/11 in Japan. Symbolische getallen elk. Met de aluminium complottheorie hoed op het hoofd tot over de oren en na lang puzzelen zie je vaak een herkenbare lijn. En met die kennis kan je in plaats van geschiedenis te analyseren natuurlijk ook proberen de toekomst te voorspellen!

Het is duidelijk dat het Brexit referendum binnenkort zeer ongewenst is en ook nog een Brexit lijkt te worden, stand nu, en dat is natuurlijk ‘not done’ voor de ‘powers that be’. Nu komt toch wel weer een geniale analyse: Bij een aanslag in Frankrijk onlangs werd verkondigd dat het EK een kerkhof zou worden. En een groot bloedbad in Frankrijk en een daaropvolgend EU-brede staat van beleg is uiteraard de ‘ideale’ aanleiding om het Britse referendum uit te stellen (tot gunstiger Pro-EU tijden) of zelfs af te stellen. Dan is de volgende vraag wanneer voor het Britse referendum (23-6) moet die EK-aanslag dan komen?

Op 21 juni hebben we niet alleen de langste dag van het jaar, maar ook is het een beruchte dag waarbij satanisten kennelijk menselijke offers brengen. De datum plus tijd die het dichtstbij de zomerzonnewende plaatsvindt (slechts enkele uren ervoor) is 20-6, de wedstrijden om 21:00. De inzet lijkt daarmee de wedstrijd Rusland – Wales, in Toulouse. Zowel Rusland als Wales zijn uiteraard persona non grata, Toulouse klinkt als ‘To Lose’.

De negatieve fall-out van een grote aanslag verloopt dan mooi over de zonnewende heen de 21ste ‘offerdag’ in. Lees meer over de analyse op Niburu.co!

Ik vind het een geniaal stukje redeneerwerk. Ik zet zelf echter in op 21-06-16 zelf, net na 18:00 de wedstrijd in Parijs: Noord-Ierland tegen Duitsland. Niet voor of na de wedstrijd, er is meer psychologisch effect als de voetbal wedstrijd stil komt te vallen.

En EU-brede uitzendtijd is dan reeds gereserveerd voor maximaal effect! Vrijwel hetzelfde effect, het is de juiste dag, 21-06-2016 is ook numerologisch mooier in balans 9-9 (en 9+9 = 6+6+6) én het is in de hoofdstad van Frankrijk voor maximaal effect!

Lees verder via de Bron: Lang Leve Europa!


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Hans
4 jaren geleden

.

De Westerse Elite – de steenrijken in de Wereld zitten zwaar in de problemen.
.
De Eu dreigt steeds verder te fragmenteren – een Brexit dreigt de Vluchtelingenstroom die maar door blijft gaat -vaanwege bombardementen door de coalitie – de begrotingen zijn als gevolg oorlogen en vluchtelingen niet op orde etc.etc. Allemaal problemen waardoor de burger in opstand kan komen. Om dit voor te zijn het volgende.
–-In dergelijke gevallen roept de Elite de hulp in van Staats-criminelen, zoals de Shinbett. Die zijn wereldwijd gespecialiseerd in grote projecten- waaronder het WTC – Madrid – Londen en Parijs etc. Aanslagen roepen angsten op bij burgers – en angsten werken verlammend op het handelen burger. Of beter gezegd – juist niet handelend.
.
Die Burger loopt vanwege die aanslagen dan keurig in de pas. = Hij loopt in de “Ganzenmars”.
Zonder dit te weten – loopt hij achter de Elite aan
Die Burger wordt Bang – angstig en passief vanwege die aanslagen en Explosies
.
Het gedrag en de psychologie van de Massa bij bedreiging
–-Dit Is ooit beschreven door de sociaal psycholoog Gustave Le Bon.
Hoe de Groep = MASSA na een heftige gebeurtenis elkaar massaal beïnvloeden. Hij schrijft en legt uit hoe dit werkt op onze hersenen en gedrag bij de mens.
“Angst” Dit is tevens de kracht van de media. Let maar eens op bij Reuters en AP
Op den duur krijg je alle neuzen 1 kant op zoals bv. “heden in alle oorlogen en aanslagen.

nik
Antwoord aan  Hans
4 jaren geleden

.
Zo werkt het al sinds . 9/11

De Europese Commissie kan uw gezondheid ernstig schaden

via http://nos.nl/artikel/696444-volgend-jaar-iets-meer-koopkracht.html

EU heeft het voorzien op uw pensioen, 1400 miljard euro naar EU Pensioen-Unie