in , , , , ,

Internetconsultatie – laatste strohalm voor burger om zich te verzetten tegen 5G

We gaan na in gebruik name kijken of het slecht voor de gezondheid is….

niekverlaan / Pixabay

Via een internetconsultatie kan iedereen tot 9 september reageren op een concept wetsvoorstel dat gemeenten verplicht mee te werken aan de uitrol van 5G. Dit is de enige mogelijkheid die de heeft om zich juridisch te verzetten tegen de installatie van 5G door heel Nederland.

Voor de rest staat de burger volledig buiten spel.

De beslissing voor 5G is al gevallen in de en nu moet Nederland gewoon volgen.

Eind 2018 heeft het EU parlement en de Raad een Richtlijn (EU) 2018/1972  goedgekeurd tot vaststelling van het Europees wetboek voor elektronische communicatie. De Nederlandse burger heeft geen enkele inbreng.

  • Op 3 juli 2018 heeft de het Actieplan Digitale Connectiviteit gepubliceerd, waarin staat dat de overheid koploper wil worden in de installatie van 5G
  • Daarop heeft de overheid op 16 juli een concept wetsvoorstel gepubliceerd waarin staat dat gemeenten verplicht zijn mee te werken aan de uitrol van 5G, met andere woorden ook de gemeenteraad wordt volledig gepasseerd.
  • Als voorbereiding op de bespreking van het wetsvoorstel in de Kamer is er een zogenaamde internetconsultatie. Klik daar op de knop ‘Geef uw reactie op deze consultatie' en type je bericht in het tekstvak ‘Uw reactie'.  De al geplaatste openbare reacties kan je hier nalezen. Reageren kan nog tot 9 september. Na sluiting van de consultatie wordt het voorstel een wet.
  • Uitrol zal in eerste instantie plaatsvinden via de aanwezige 4G zenders. Gestart wordt met een relatief lage frequentie tot 2600 Megaherz.
  • De veilingen van de frequenties zal plaatsvinden eind 2019 en begin 2020 en eind 2021/ begin 2022.

Lees verder bij de bron: De Lange Mars Plus


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Onderzoek moord op Pim Fortuijn: officiële verhaal én complotverhaal zijn nep – Deel 1

Nederland verplicht van gas af! Resultaat: gasverbruik stijgt