in , ,

Interview met Syriër: Werken? Dat doen jullie toch voor mij! Vakantie? Syrië!

Vijfvoudig zedendelinquent, Groenen partijlid en ‘vluchtelingenblogger' Aras Bacho gaat binnenkort op vakantie naar… .

—————————————————————————————————————————————

BBC onderzoek: Helft van alle Noord Afrikanen en Arabieren tot 30 jaar wil naar Europa

—————————————————————————————————————————————

Uit een grootschalig onderzoek van de BBC onder ruim 25.000 Arabieren in tien landen in het Midden Oosten en Noord Afrika blijkt dat bijna de helft van de generatie tot 30 jaar wil emigreren, en Europa bovenaan het verlanglijstje prijkt. Een interview met een Syrische immigrant die in het mini-kalifaat in de Duitse stad Köln woont baart opzien.

De ër komt er ronduit voor uit dat hij helemaal geen zin heeft om te werken, omdat de Duitsers dat wel voor hem doen. Tegelijkertijd denkt hij er serieus over na om een tweede, derde en vierde vrouw uit Syrië te laten overvliegen en daar veel kinderen mee te ‘maken', wat zijn maandelijkse uitkering fors zal opschroeven.

De jongere generaties onder de 30 in , , , Marokko, Libië, Algerije, , Egypte, Tunesië, en de Palestijnse gebieden dromen van uitkeringenparadijs Europa. Gemiddeld bijna de helft van hen wil hun thuisland het liefste verlaten.

Naast de Europese 24/7 speelt ook de ontevredenheid met de toestand in hun eigen land een rol. Zo steunt 49% van alle Marokkanen een snelle politieke verandering, gevolgd door 41% van de Jemenieten en 39% van de Egyptenaren.

Haat tegen Israël, moslimdictator Erdogan het populairst

Het zal weinigen verbazen dat Israël in de meeste gevallen als de grootste buitenlandse bedreiging wordt gezien; de leert immers dat Joden ‘apen en zwijnen' zijn die tot op de laatste man, vrouw en kind moeten worden uitgeroeid. Van de buitenlandse leiders zijn de presidenten Putin en Trump het minst populair, en staat de Turkse moslimdictator Erdogan juist op de eerste plaats.

Opmerkelijk is dat het aantal niet-religieuzen in deze traditionele moslimlanden toeneemt, de laatste 5 jaar gemiddeld van 8% tot 13%. De groei is het sterkste onder de generatie tot 30 jaar; 18% van hen identificeert zich als niet religieus. In Tunesië (ruim 30%), Libië (25%) en Algerije keerden percentueel de meesten zich af van hun islamitische opvoeding. (1)

‘Werken? Dat doen jullie toch voor mij?'

Eenmaal in Europa bevestigen migranten nogal eens de zogenaamde ‘vooroordelen' die niet meer hardop kunnen worden uitgesproken zonder voor ‘populist', ‘racist' of zelfs ‘nazi' te worden uitgemaakt, namelijk dat verreweg de meesten helemaal geen zin hebben om aan het werk te gaan.

Neem Aras Bacho, die in 2010 uit Syrië naar Duitsland migreerde en zich doodleuk als ‘oorlogsvluchteling' liet registreren, terwijl het daar toen nog vrede was. De 30 jarige migrant is een vijfvoudige veroordeelde zedendelinquent, maar dat weerhield de Grünen (het Duitse GroenLinks) er niet van hem in te zetten als ‘vluchtelingenblogger'. Ook is hij columnist voor de Huffington Post Deutschland en Oe24.at..

Bacho interviewde mede ‘vluchteling' Alan N. die in 2015 uit Syrië overkwam. Hij woont in Köln, waar hij bewust koos voor een straat waar volgens hem helemaal geen Duitsers meer wonen (ook wel berucht als het almaar groter wordende mini-kalifaat). In het gesprek schaamde hij zich er niet voor te zeggen dat hij veel liever andere dingen met zijn tijd doet dan werken, zoals al Shisha rokend voor de TV hangen, of appen met zijn nieuwe iPhone, die net als zijn internetaansluiting en een deel van zijn huur wordt gefinancierd door de Duitse belastingbetaler.

‘De Duitsers zijn een volk dat graag 's morgens vroeg om 6 uur opstaat en dan tot 18 uur werkt. Wij vluchtelingen zijn zo niet,' legde hij zijn werkloze bestaan uit. ‘In Syrië was ik geitenherder, en bij grote hitte sliepen mijn vrouw en ik tot 15 uur. Duitsland is mijn land niet en ik zal nooit en te nimmer voor dit land hoeven werken.'

Tot vier vrouwen uit Syrië – maar er eerst naartoe op vakantie

Via Bacho's contacten met Grüne topleiders Katrin Göring-Eckardt en Claudia Roth –die hem hoogstpersoonlijk rekruteerden om partijlid te worden- hoopt Alan zijn vrouw en kind, die hij in Syrië heeft achtergelaten omdat hij geen zin had hen te verdedigen tegen ISIS, alsnog naar Duitsland te halen. Tegelijkertijd denkt hij serieus na ook een tweede, derde en vierde vrouw over te laten komen en daar zoveel mogelijk kinderen mee te ‘maken'. Dan kan zijn maandelijkse uitkering via nog hogere toeslagen oplopen naar enkele duizenden euro's.

Uit een van zijn Twitter berichten bleek dat Bacho zelf van plan is om op vakantie te gaan naar Syrië, waar hij nota bene in vredestijd uit weg was ‘gevlucht'. De immigratie instantie BAMF is niet van plan hier nader onderzoek naar te doen. (2) Sancties volgen er immers maar zeer zelden, uitgezet wordt er sowieso bijna niemand, ook niet na veelvuldige misdrijven en misdaden.

Profiteurs die hier beginnen met een Sharia kalifaat?

Migranten: vooral profiteurs die bij elkaar kruipen, geen zin hebben om te werken, een voorkeur hebben voor autoritaire moslimdictatoren en hier alvast een begin maken met de oprichting van een Sharia Kalifaat? Jarenlang werd (en wordt) dit afgedaan als een ‘extreemrechtse' complottheorie, maar als we Alan en Bacho als maatstaf nemen –en waarom niet, die Grüne gebruiken Bacho tenslotte als rolmodel- is dit wel degelijk de realiteit.

Maar als Alan en Bacho desondanks toch weer ‘uitzonderingen' worden genoemd, werp dan slechts een korte blik op de parallelle samenleving die in tal van migrantenwijken in grote Europese steden is ontstaan, en die snel groter wordt. Lees in dit verband bijvoorbeeld ‘De vrolijke avonturen in de mono-culturele, gesegregeerde wijken van Brussel' om een beeld te krijgen van welke toekomst ons en onze (klein)kinderen te wachten staat (3).

Gökmen T., die gisteren in de rechtbank verklaarde zijn aanslag in maart in Utrecht voor zijn moslimgeloof te hebben gedaan, zou daarom wel eens heel veel opvolgers kunnen krijgen. (4)

Lees verder bij de bron: Xandernieuws


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Stomme global warming! Afgelopen winter helft minder griepgevallen dan jaar ervoor

De EU als een Duits Europa?