in , ,

Inzamelingsactie: hoger beroep zaak Akwasi

OpenClipart-Vectors / Pixabay

Hoi allemaal ! Ik ben een van de 44 mensen die aangifte hebben ingediend bij het OM tegen de geweld oproepende en bedreigende preek van Akwasi op de Dam (1 juni).

Luister nog even naar zijn speech  https://www.youtube.com/watch?v=pj5a845k6Ls

Juist in ons mooie land met onze en vind ik het belangrijk dat deze waarden worden gerespecteerd en beschermd. Het dreigen en oproepen tot geweld past hier helemaal niet in en tast juist onze vrijheid en welbevinden aan. Het voelt totaal niet goed wat er gebeurt.

Het merkwaardige van dit verhaal is dat het OM besloten heeft om dhr Akwasi niet te vervolgen ONDANKS  dat het OM vind dat hij strafbare feiten heeft gepleegd. Dat vind ik, en met mij een hele groep andere mensen, niet terecht. Strafbare feiten moeten vervolgd worden. Punt.

Om tegen het besluit van het OM in beroep te gaan, willen we als groep (inmiddels 8 personen, maar dit kan nog meer worden) een artikel 12 procedure starten, onder leiding van een gerenommeerde advocaat. De verwachting is dat de proceskosten hoger zullen zijn dan wij als team kunnen opbrengen. Daarom is jullie hulp hard nodig !

Bescherm ons land met onze vrijheid van meningsuiting en steun ons ajb !

Bijvoorbaat hartelijk dank, namens de groep, voor jullie bijdragen !

Met vriendelijke groet,

Pieter Hollenberg (en team)

Lees verder en doneer bij de bron: Inzamelingsactie van Pieter Hollenberg : hoger beroep zaak Akwasi


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

‘Ziekmakende bacteriën op rauwe groente’

Jaja nu gaat het echt gebeuren ???? Belastingplan 2021: beter en eerlijker