in , ,

Iran: ‘Het Westen heeft van de wereld een paradijs voor terroristen gemaakt’

De Iraanse president  heeft in een toespraak voor de Algemene Vergadering van de het Westen ervan beschuldigd, verantwoordelijk te zijn voor de opkomst van het wereldwijde .

De strategische blunders van het Westen in het Midden-Oosten, Centraal-Azië en de Kaukasus hebben van de wereld een “paradijs voor terroristen” gemaakt, zei Rohani.

“Militaire agressies tegen en onder valse voorwendsels en een foute inschatting van de ontwikkeling in ë zijn duidelijke voorbeelden van de foute strategie in het Midden-Oosten”, zei de president, voor wie het de tweede toespraak tot de VN betrof.

‘Wortels kennen om terrorisme uit te roeien'

Terrorisme, aldus Rohani, is het gevolg van “, onderontwikkeling, vernedering en ”. Je moet de wortels kennen wanneer je het kwaad van het terrorisme wil uitroeien, zei hij. En dat “heeft het Westen nog steeds niet begrepen”.

Lees verder via Knack.be.

 

Foto via Österreichisches Außenministerium


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Belastingdienst liegt over controles

Zelfs het simpele voetbal is corrupt, overigens valt er over UEFA ook wat aan te merken : UEFA stelt onderzoek in naar AS Roma, Liverpool en AS Monaco