in ,

Iran komt met video met daarin de ‘moord’ op Amerikaanse president Donald Trump

De semi-officiële staatsnieuwsmarkt van heeft maandag een video gepost met een gedramatiseerde ‘moord’ op de Amerikaanse president Donald Trump, waarin hij waarschuwde: ‘ Hé VS, als u de oorlog begint, zullen we de oorlog beëindigen. ”

De video geplaatst door Fars News toont een jonge man die een aanvalsgeweer laadt en richt op Trump, wiens beeld is genomen uit stockbeelden van zijn toespraak waarin de moord op de Quds Force-commandant van Iran, majoor generaal Qassem Soleimani, wordt aangekondigd.

De “huurmoordenaar” kijkt naar een foto van Soleimani en vuurt vervolgens één schot af, waardoor Trump’s beveiligers hem offstage opwerpen. De moordenaar vuurt dan nog een paar keer en Trump valt op de grond.

Een titel luidt dan: ” In naam van god, de weldoener, de barmhartige “, waardoor de clip lijkt te zijn een gebed voor de moord op Trump.

Iran’s semi-official state news outlet posted a video on Monday showing a dramatized “assassination” of US President Donald Trump, warning “Hey US, if you begin the war, we will end the war.”

Soleimani, die de wereldwijde terreuroperaties van in buitenland orkestreerde, werd vorige week gedood in een Amerikaanse luchtaanval op een konvooi nabij de internationale luchthaven van Bagdad .

regime in Teheran heeft wraak gezworen.

Lees verder bij de bron: time2wakeup.me


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


Report

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Daar is ie dan: Burgemeester wil landelijk verbod op messen

Amerikaanse, Britse en Duitse troepen gaan met hun staart tussen de benen het Midden Oosten verlaten