in , , ,

Is België met opzet verwoest door het water? Alles op alles voor de klimaat agenda/hoax

global warming

Als de natuur niet meewerkt om de klimaatagenda passend te maken, dan moet deze een handje worden geholpen.

Dat is de indruk die je krijgt als je ziet wat er de afgelopen weken in België gebeurde met de massale overstromingen.

Het water kwam snel in België, het water kwam onverwacht en er kwam heel veel water in een heel korte tijd.

Het water kwam zo snel dat het leek alsof er deuren van sluizen waren opengezet en laat dit nu precies zijn wat er gebeurde.

Er is op Facebook een verslag verschenen van Carine Knapen, een dame die nog dagelijks bezig is, temidden van de puinhopen.

Dat verslag volgt hierna en als je dat leest dan kan je je niet aan de indruk onttrekken dat de conclusie van Donquijotte van wie we dit bericht ontvingen helemaal juist is.

Vanaf de eerste dag zei ik dat de stuwmeren zijn geloosd. Nu komt e.e.a. boven tafel.

Ze vallen de mensheid op ALLE fronten aan.

Het is een DEATH cult. Ze houden van alles wat dood is.

Hier volgt het verslag van Carine.

DE SCHANDVLEK VAN BELGIË

In 1995 publiceerde Hugo Claus zijn vermaarde roman ” Het verdriet van België “. Indien de man nog tussen ons zou vertoeven zou hij ongetwijfeld een vervolg schrijven onder de titel ” De schandvlek van België “. Hugo heeft het tijdelijke voor het eeuwige ingewisseld. Wij, het volk, nemen de pen ter hand om dit verhaal de geschiedenis boeken in te schrijven.

De valleien van de Ardennen. Door iedereen gekend voor haar prachtige natuur en pittoreske dorpjes langs de Vesder, de Ourthe en de zijrivieren zijn niet meer. Het lijkt alsof 1000 bommenwerpers hun lading gelost hebben. Het zijn echter geen bommen. Het is water, de verwoestende kracht van water die aan hoge snelheid door de dorpen is geraasd en alles op haar pad heeft meegesleurd en vernietigd.

Sommige experten beweren dat het komt door de intense regenval, andere experten beweren dan weer dat het openzetten van de sluizen van de stuwdam van Eupen de grote boosdoener is.

Oordeel zelf :

De KUL heeft op 19.07.2021 een rapport uitgebracht waarin zij berekend heeft hoeveel m3 water er tussen 13 en 15 juli 2021 door de vallei is gestroomd.

Bij optelling van de regenval in de vallei met het regenwater dat van de hoger gelegen gedeelten naar de vallei is gestroomd ( waaronder bvb Jalhay waar op 2 dagen tijd een neerslag van 274 liter/m2 gemeten is, maar onbeschadigd is gebleven ), is er dixit de KUL een waterverplaatsing geweest van 5 miljoen m3.

De rivieren zouden dus hoe dan ook buiten hun oevers zijn getreden en overstromingen hebben veroorzaakt zoals we in Belgisch en Nederlands Limburg hebben gezien.

Op 15 juli 2021 rond 17 uur – en dus op een tijdstip dat er al overstromingen waren – heeft de stuwdam van Eupen haar sluizen volledig open gezet omdat het stuwmeer naar verluid te vol was en de dam onder druk stond, waardoor er – bijkomend – op 1 uur tijd, met een ongelooflijke kracht 7,3 miljoen m3 extra water door de vallei is gejaagd.

De totale waterverplaatsing bedraagt alzo op zeer korte tijd 12,3 miljoen m3.

En dat zie je heel duidelijk op locatie. Hoe dichter bij de stuwdam, hoe groter de schade. Het spoor van vernieling dat het kolkende water veroorzaakt heeft, tart alle verbeelding.

Gevels van huizen en zelfs volledige huizen zijn weg gerukt door het water, de straten zijn weg gespoeld, er zijn overal zinkgaten. dikke bomen zijn afgeknakt alsof het lucifers zijn of volledig ontworteld en een eind meegesleurd door de rivier, net zoals duizenden auto’s, wandelbruggen, containers …

Sommige plaatsen zijn hierdoor moeilijk bereikbaar. Heel regelmatig moet je rechtsomkeer maken en een andere route zoeken omdat een deel van de baan weg gespoeld is of een brug te zwaar beschadigd.

waterschade belgie, 2021

 

waterschade belgie, 2021

Alle inwoners verklaren hetzelfde : ….

Lees verder bij de bron: Niburu.co

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
94a2abf92510dae2 640 stop e1444825864320

Dit gaat nu echt te ver, moet stoppen! OMT-lid: in najaar beperkende maatregelen tegen ‘andere luchtweginfecties’

person holding white and black labeled bottle

Ook vakblad Journal of Infection waarschuwt nu voor gevaarlijke ADE reacties in gevaccineerden