in

Is Corona-angstzaaierij een psychologische operatie?

Verkapte banken bailout of toch iets anders…

Screenshot WantToKnow.nl

Regeringen hebben door de heen, het ‘instrument’ van de psychologische oorlogsvoering gebruikt, om allereerst de publieke opinie te manipuleren, er vervolgens politiek voordeel uit te behalen en om ‘last but not least’, stevige financiële winsten mee te genereren.

Westerse regeringen hebben zich in de oorlog tegen het terrorisme en in zijn voorganger, de oorlog tegen het communisme, ruimschoots met dergelijke tactieken beziggehouden.

In beide gevallen werden door de staat gesponsord terrorisme (HIER) én propaganda gebruikt, om de perceptie van de dreigingen bij het publiek te verdraaien.

Dit leidde tot meer overheidscontrole van de samenleving en enorme financiële voordelen voor bedrijven. Het lijkt erop dat nu zelfsoortige effecten worden gezien, als een gevolg van de COVID-19-pandemie.

Veel van de kenmerken en resultaten van de ‘War on Terror’ en de oorlog tegen het communisme, zijn duidelijk zichtbaar in deze nieuwe ‘Oorlog tegen de dood’.

De analyse van deze zaak..

Daarom is het redelijk, je af te vragen, of de extreme reactie op COVID-19, en het bijbehorende virus SARS-COV-2, een nieuwe en ander-soortige psychologische operatie tegen het publiek zou kunnen zijn. Gezien ook de harde feiten over de ziekte en de onevenredige reacties, wordt op deze mogelijkheid nadrukkelijker gewezen.(HIER)

Als COVID-19 de gekozen optie voor ……

Lees verder bij de bron: WantToKnow.nl


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

Rapporteren

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
The Filth of the Earth
8 maanden geleden

Het zijn niet de regeringen die COVID bedenken en uitrollen. Het zijn regeringen, NGO’s, FDA, WHO, UN die geinfiltreerd worden Zionisten en Khazarische maffia die kans zien via omkoperij of chantage op welke manier ook om mee te werken. Met name genoemde partijen zijn berucht over de geschiedenis en er is geen ras ter wereld dat zoveel ellende op zijn geweten heeft. Zoals Communisme in Rusland, NAZI beweging in Duitsland en nu de rellen in de USA.

http://www.jewworldorder.org/cancer-cures-cancer-treatments-that-work/

Duitse politieagenten vernederen zichzelf en knielen voor BLM-demonstranten

De Antifa neemt enge vormen aan: ‘Kill a White on sight. Their silence is violence!’