in

Is Corona-angstzaaierij een psychologische operatie?

Verkapte banken bailout of toch iets anders…

Screenshot WantToKnow.nl

Regeringen hebben door de heen, het ‘instrument’ van de psychologische oorlogsvoering gebruikt, om allereerst de publieke opinie te manipuleren, er vervolgens politiek voordeel uit te behalen en om ‘last but not least’, stevige financiële winsten mee te genereren.

Westerse regeringen hebben zich in de oorlog tegen het en in zijn voorganger, de oorlog tegen het communisme, ruimschoots met dergelijke tactieken beziggehouden.

In beide gevallen werden door de staat gesponsord terrorisme (HIER) én propaganda gebruikt, om de perceptie van de dreigingen bij het publiek te verdraaien.

Dit leidde tot meer overheidscontrole van de en enorme financiële voordelen voor bedrijven. Het lijkt erop dat nu zelfsoortige effecten worden gezien, als een gevolg van de COVID-19-pandemie.

Veel van de kenmerken en resultaten van de ‘War on Terror’ en de oorlog tegen het communisme, zijn duidelijk zichtbaar in deze nieuwe ‘Oorlog tegen de dood’.

De analyse van deze zaak..

Daarom is het redelijk, je af te vragen, of de extreme reactie op COVID-19, en het bijbehorende virus -COV-2, een nieuwe en ander-soortige psychologische operatie tegen het publiek zou kunnen zijn. Gezien ook de harde feiten over de ziekte en de onevenredige reacties, wordt op deze mogelijkheid nadrukkelijker gewezen.(HIER)

Als COVID-19 de gekozen optie voor ……

Lees verder bij de bron: WantToKnow.nl


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Duitse politieagenten vernederen zichzelf en knielen voor BLM-demonstranten

De Antifa neemt enge vormen aan: ‘Kill a White on sight. Their silence is violence!’