in , ,

Is de Coronacrisis voorbij? Europa’s grootste ramadan-manifestatie in Dortmund gaat door

Nu is het zeker: het christelijke Pasen valt uit in , maar de islamitische ramadan dient zoals gepland plaats te vinden. Bijvoorbeeld met een megafeest, waarbij drie weken lang ongeveer 50.000 moslims in Dortmund bij elkaar komen om feest te vieren.

Dit heeft de stad Dortmund gisteren bevestigd.

Enkele dagen geleden gold het bericht nog als “Fake News”, dat bewust door islamofoben en -ontkenners werd verspreid, maar uiterlijk vandaag is definitief duidelijk:

Europa´s grootste ramadan-manifestatie met 50.000 bezoekers (!) zal plaatsvinden in de Westfalen-hallen in Dortmund (foto).

Ondanks zogenaamd grote gevaren vanwege corona en hoewel men de (uiteraard bereidwillig meespelende) kerken korte tijd daarvoor dringen had verzocht om het Paasfeest te laten uitvallen.

En die zich, op enkele lovenswaardige uitzonderingen na, hebben laten intimideren.

3 weken lang zullen 50.000 mensen in een beperkte ruimte samen feestvieren

De enige concessie aan de zogenaamd voor onze veiligheid uitgevaardigde contact- en uitgaansverboden die men hoeft te doen: het geheel vindt niet in de open lucht, maar in de hallen plaats.

En dat hoewel enkele deskundigen ons vertellen dat daardoor (beperkte ruimte!) het gevaar dat daar – mocht hetgeen wat Spahn, en hun media ons dagelijks vertellen überhaupt kloppen – een corona-verdeelactie van ongekende omvang plaatsvindt, enorm toeneemt.

De WDR schrijft:

Lees verder bij de bron: E.J. Bron


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Amsterdam misbruikt coronacrisis om in razend tempo gasverbod door te drukken

Bill Gates: tot je bent ingeënt, komen sociale bijeenkomsten ‘niet meer terug’