in , , , ,

Is de gearresteerde miljardair Epstein, de eerste pedo-dominosteen?

Clinton Epstein Pedophile Coverup Contributions copy

Wanneer je onze artikelen hebt gelezen (o.a. HIER) over het pedofiele-satanistische netwerk in de VS, waarin de Amerikaanse miljardair Jeffrey Epstein kennelijk een sleutelrol vervulde, zal het je tot nu toe hebben verbaasd, dat hij continue de dans wist te ontspringen.

Een compleet voor pedo-satanistische ‘evenementen’ ingericht Caraïbische eilandje, waar naar verluidt, veel hotemetoten de afgelopen decennia op Epsteins uitnodiging te gast zijn geweest, waaronder Bill Clinton en prins Andrew, de broer van de Engelse troonopvolger Charles.jeffrey-epstein-offender

Nu is Jeffrey Epstein opnieuw opgepakt op verdenking van het seksueel misbruiken van minderjarigen.

Dat is in onze ogen bijzonder, omdat deze arrestatie nu komt, ruim 10 jaar ná zijn veroordeling in een geruchtmakende zaak, waarin hij door een schikking strafvermindering kreeg. Maar de details van deze schikking zijn nooit vrijgegeven, dus het gerucht ging al veel langer, dat een falend juridisch systeem, de oorzaak hiervan was.

En met een ‘falend systeem’ kun je ook simpel ervan uitgaan, dat corrupte rechters op het hoogste niveau een rol hebben gespeeld.

De miljardair werd afgelopen vrijdagnacht 6 juni opgepakt in New Jersey, nadat hij met zijn privéjet was geland uit Parijs. Anonieme bronnen bij de Amerikaanse justitie verklaren dat hem ten laste is gelegd, dat hij tienermeisjes voor massages betaalde, om ze vervolgens in zijn woningen in New York en Florida te misbruiken.

In 2007 werd Epstein al voor de rechter gesleept voor het op grote schaal misbruiken van -let wel- bijna 30 (!!) meisjes, de meesten tussen de 13 en 16 jaar. Ze werden van over de hele wereld overgevlogen naar Epstein’s huizen in New York, Palm Beach en een Caribisch privé-eiland ‘Little Saint James’, waar deze meisjes als seksslaven werden gebruikt.

De openbaar aanklager van Florida destijds is nu minister van Werkgelegenheid en kwam voor de eerste Epstein-zaak, met een voor velen onbegrijpelijk genereus schikkingsvoorstel.

epstein krantenartikel new york post

In plaats van een mogelijk levenslange celstraf voor onder meer vrouwenhandel, kon Epstein een minder zwaar vergrijp – twee aanklachten voor prostitutie – bekennen. Hier was duidelijk sprake van méér dan een justitiële deal, hier is en was sprake van klassejustitie….

Lees verder bij de bron: WantToKnow.nl

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
7 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
school 1562570596

Onderwijs loopt vast: volgend schooljaar komen basisscholen 3500 leraren tekort

verdwenen 1562568551

Spoorloos: Tal van Europese IS-strijders verdwenen van de radar