in , , , ,

Is de gearresteerde miljardair Epstein, de eerste pedo-dominosteen?

Wanneer je onze artikelen hebt gelezen (o.a. HIER) over het pedofiele-satanistische netwerk in de VS, waarin de Amerikaanse miljardair kennelijk een sleutelrol vervulde, zal het je tot nu toe hebben verbaasd, dat hij continue de dans wist te ontspringen.

Een compleet voor pedo-satanistische ‘evenementen’ ingericht Caraïbische eilandje, waar naar verluidt, veel hotemetoten de afgelopen decennia op Epsteins uitnodiging te gast zijn geweest, waaronder Bill en prins Andrew, de broer van de Engelse troonopvolger Charles.jeffrey-epstein-offender

Nu is Jeffrey Epstein opnieuw opgepakt op verdenking van het seksueel misbruiken van minderjarigen.

Dat is in onze ogen bijzonder, omdat deze arrestatie nu komt, ruim 10 jaar ná zijn veroordeling in een geruchtmakende zaak, waarin hij door een schikking strafvermindering kreeg. Maar de details van deze schikking zijn nooit vrijgegeven, dus het gerucht ging al veel langer, dat een falend juridisch systeem, de oorzaak hiervan was.

En met een ‘falend systeem’ kun je ook simpel ervan uitgaan, dat corrupte rechters op het hoogste niveau een rol hebben gespeeld.

De miljardair werd afgelopen vrijdagnacht 6 juni opgepakt in New Jersey, nadat hij met zijn privéjet was geland uit Parijs. Anonieme bronnen bij de Amerikaanse verklaren dat hem ten laste is gelegd, dat hij tienermeisjes voor massages betaalde, om ze vervolgens in zijn woningen in New York en Florida te misbruiken.

In 2007 werd Epstein al voor de gesleept voor het op grote schaal misbruiken van -let wel- bijna 30 (!!) meisjes, de meesten tussen de 13 en 16 jaar. Ze werden van over de hele wereld overgevlogen naar Epstein’s huizen in New York, Palm Beach en een Caribisch privé-eiland ‘Little Saint James’, waar deze meisjes als seksslaven werden gebruikt.

De openbaar aanklager van Florida destijds is nu minister van Werkgelegenheid en kwam voor de eerste Epstein-zaak, met een voor velen onbegrijpelijk genereus schikkingsvoorstel.

In plaats van een mogelijk levenslange celstraf voor onder meer vrouwenhandel, kon Epstein een minder zwaar vergrijp – twee aanklachten voor prostitutie – bekennen. Hier was duidelijk sprake van méér dan een justitiële deal, hier is en was sprake van klassejustitie….

Lees verder bij de bron: WantToKnow.nl


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

Rapporteren

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
7 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Jim
1 jaar geleden

menig westerse bestuurder is daar kind aan huis

Paul Peters
1 jaar geleden

Lees alles over deze beerput in het onthullende boek Mindcontrol van Quasimodo.
Nog meer info in slechts één boek zal je niet snel nog eens aantreffen.
De link is http://www.pumbo.nl/boek/mindcontrol

Leo
1 jaar geleden

De grootste wereld fraudeur aller tijden is genetisch verwant aan deze rat. Bernie Madoff. Ze zijn alle 2 J**ds.

Leo
Antwoord aan  Leo
1 jaar geleden

kijk goed, ze lijken op elkaar

kk
1 jaar geleden

.

sem
1 jaar geleden

een Moderne uitvoeing van
Marc Dutroux
.
die leverde ook kinderen uit aan Top-betuurders/ politici

Kas
1 jaar geleden

Daar Westerse politici de grondbeginselen verkwanselen- zoals oa. verwoord in het sociaal contract -ontspoord de maatschappij steeds verder. Alles is ondergeschikt gemaakt aan geld. Gevolg ; één grote hoerenkast en casino – Een maaschappij welke ook nog lijdt aan ernstige vervreemding

Onderwijs loopt vast: volgend schooljaar komen basisscholen 3500 leraren tekort

Spoorloos: Tal van Europese IS-strijders verdwenen van de radar