in

Is er een heimelijke uitrol van 5G gaande?

Poeldijk 4 uitgelicht

Tijdens de huidige lockdown wordt er volop doorgewerkt aan de ‘upgrade’ van de mobiele infrastructuur. Lees: er worden op allerlei locaties 5G installaties (masten en antennes) geplaatst.

Het is een uitgelezen moment voor degenen die 5G willen doordrukken. De winkels, onderwijsinstellingen, kantoren, wijkcentra, bibliotheken, enzovoort, zijn leeg. De stroom kan er zo makkelijk af en niemand loopt de monteurs voor de voeten.

Op 25 maart publiceerde ik een eerste overzicht van meldingen over deze activiteiten. Vandaag een aanvulling daarop.

Dan nu enkele nieuwe meldingen:

Poeldijk 5G

Poeldijk, dak flatgebouw

Zaterdag 28 maart

“Van de week zag ik plots deze masten op een flat vlakbij staan. Deze staan er recent! Ik denk dat weinig tot geen mensen hier in de buurt van op de hoogte zijn.  Het zou mijn klachten verklaren. Ik denk dat het 5G maten zijn.“

Locatie: Flat Irenestraat, hoek Jan Barendselaan.

Groningen, Ringweg ter hoogte van Beijum

Zaterdag 28 maart

“Hier zijn masten geplaatst op de hoogspanningsmasten. De weg was afgezet, onder het motto van een ongeluk, maar dat was er niet. Mind you, de stroom moet er af, en dan doen de verkeerslichten het ook niet.”

Bericht uit Belgie: ‘Ze dwingen ons het net op’

Donderdag 26 maart

“Ik ben hooggevoelig: net als een Nederlands collega: beiden voelden we dat ze vandaag gestart zijn met het experiment: daarom dat iedereen in snel hoog tempo in quarantaine gezet is.

Onze bossen waren vandaag afgesloten: morgen mogen we zelfs niet meer met de auto naar het bos. Ze houden ons zoveel mogelijk thuis: dan zitten we op het net en zo worden we verbonden met hun experiment. Zelfs naar de zee mogen we ook niet meer net als jullie.”

En wat verderop in haar e-mail:

“Als excuus daarvoor wordt het covoid 19 gebruikt die zelfs minder doden veroorzaakt dan griep.
We moeten heel snel het experiment doen stoppen voor het te laat is voor onze ouderen die ze nu laten sterven van eenzaamheid, voor onszelf, onze kinderen en kleinkinderen.”

Amsterdam, Rombout Hogerbeetsstraat (nogmaals)

Donderdag 26 maart

Rombout Hogerbeetsstraat Amsterdam 5GIn het vorige bericht werd al melding gemaakt van deze mast die zeer onlangs is geplaatst. Inmiddels heeft Marije Freeve een meting gedaan naar de straling die deze mast afgeeft.

Volgens elektrotechnicus ing. Jolanda van den Berg zijn de daarbij gemeten waarden veel te hoog. Haar conclusie: “De door u gemeten waarden zijn zo hoog, dat u zich zo min mogelijk (liefst niet) op deze locatie dient te begeven.”

En ze voegt daar aan toe: “Verder adviseer ik u zeker dit soort metingen te doen op locaties waar u frequent bent. Probeer onder de 30uW/m2 (0,11 V/m) te blijven. Indien u (klein)kinderen heeft is het verstandig de norm van de bouwbiologen aan te houden, omdat kinderen gevoeliger zijn voor straling. Zij zullen geen directe effecten ervaren zoals u, maar het kan de ontwikkeling ernstig verstoren.”

Klik hier voor de rapportage over deze metingen.

Naar aanleiding hiervan heeft Marije Freeve een brief naar de Amsterdamse gemeenteraad geschreven.

Hele land: lantaarnpalen en lichtmasten

Let extra op als er lantaarnpalen en lichtmasten worden vervangen.
Ik kreeg een melding van M. dat er antennes zijn vervangen in een mast in de buurt van haar huis:

“Het is al een tijdje geleden, maar 18 of 19 februari heb ik ze de antennes denk ik, die rechthoekige dingen die aan de mast hangen, zien vervangen voor nieuwe, of andere met een hoogwerker.

Ook staan er op de dijk achter ons huis twee keer, twee lantaarnpalen bij elkaar. Dus de oude is niet weggehaald. Misschien iets aan het uitproberen???”

Chemtrails met coronaverlof?

De afgelopen dagen zijn de luchten af en toe ouderwets blauw. Amper een streepje te bekennen. Degenen die altijd maar weer beweren dat die strepen waterdamp zijn moeten zich nu toch wel achter de oren krabben. Want er is wel minder vliegverkeer, maar het is niet helemaal ……

Lees verder bij de bron: Transitieweb

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
pixabay vn virus 480x300 1

VN wil een wereldwijde belasting van 10% voor aanpak coronavirus

EU Dictatorship

‘EU gebruikt coronacrisis voor staatsgreep tegen Duitsland en Nederland’