in

Is er nu echt een MH17 getuige uit de weg geruimd?

Flight MH17 What Youre Not Being Told1

Alles, maar dan ook letterlijk alles, zal de overheid ondernemen om de waarheid over de ramp met vlucht MH17 in de doofpot te houden.

Na maanden komt men er “plotseling” achter dat de Russische radarbeelden “niet deugen” en wordt een belangrijke getuige in Moskou gehartaanvald.

Ondanks dat het onderzoeksteam naar de ramp met MH17 naar eigen zeggen nog nooit heeft beschikt over radarbeelden, weten ze dit mysterie toch op te lossen.

Op basis van voornamelijk sociale media kunnen ze met de hand op het hart verklaren dat het een uit Rusland naar het oosten van Oekraïne gesmokkeld BUK systeem was waarmee vanuit het gebied van de rebellen vlucht MH17 werd neergeschoten. De bulk van het “bewijsmateriaal” is afkomstig van een CIA agent met de codenaam naam Bellingcat.

Oekraïne waarmee wij, ondanks dat we nee hebben gezegd als volk, via de Europese Unie een associatieverdrag krijgen, kan “helaas” geen radarbeelden verschaffen omdat alle systemen die dag toevallig buiten werking waren vanwege onderhoud. Ook had de luchtmacht van het land had die dag wonderbaarlijk genoeg geen enkele vlucht in het oostelijk luchtruim.

Zijn er nu werkelijk mensen die dergelijke onzin geloven?

Rusland daarentegen, overhandigt direct na de ramp wél de primaire radarbeelden:

Alle beschikbare gegevens van de primaire radar waarop vlucht MH17 kon worden gevolgd, zijn door Rusland direct na de ramp met de MH17 overhandigd aan de Onderzoeksraad voor Veiligheid. Dat schrijft adjunct-directeur Oleg Stortsjevoj van de Russische luchtvaartautoriteit Rosaviatsia in een brief aan de nabestaanden van de ramp.

Dit waren radargegevens in de vorm van videobeelden, maar dit scheen onvoldoende te zijn om daarmee iets te kunnen, naar zeggen van het onderzoeksteam. Volgens een expert zouden de beelden “volstrekt ontoereikend zijn voor nader onderzoek”.

Dus, overhandigt Rusland oktober vorig jaar de gewenste radarbeelden:

Rusland heeft gegevens over de MH17-ramp overhandigd aan de Nederlandse ambassadeur in Moskou. Volgens de Russen gaat het om de radarbeelden die ze beloofden over te dragen.

Minister Van der Steur maakte het nieuws bekend in een Kamerdebat over het strafrechtelijk onderzoek naar het neerhalen van de MH17. “Er is vanmiddag om drie uur Nederlandse tijd een pakket met informatie door het Russische Openbaar Ministerie aan de Nederlandse autoriteiten overhandigd,” zei hij.

We zijn nu drie maanden verder en plotseling komt het bericht naar buiten dat ook déze beelden niet bruikbaar zouden zijn.

De radarbeelden over de ramp met vlucht MH17 die Rusland in oktober aan Nederland overhandigde zijn niet goed te lezen. Ze zijn aangeleverd in een formaat dat afwijkt van het standaardformaat dat voor internationale onderzoeken wordt gebruikt.

Volgens Wim de Bruin van het Openbaar Ministerie is er tot nu toe geen enkele conclusie te trekken uit de beelden. “Er is eerst aanvullende informatie nodig om de betekenis van de radarbeelden goed te kunnen begrijpen”, zegt hij .

Laat dit even goed inzinken: Men heeft drie maanden nodig om te ontdekken dat bestanden niet in een bepaald formaat zijn aangeleverd. Hier zijn gewoon geen woorden voor.

Dit heeft niets te maken met een volkomen achterlijk onderzoeksteam, nee, dit is pure sabotage. Als je eind oktober bestanden krijgt, dan weet je hooguit de dag erop dat die bestanden niet in een bepaald formaat zijn. Dan pak je even de telefoon of je stuurt een e-mail en de dag daarna heb je waarschijnlijk de bestanden in een formaat dat jij wenst.

Dit is keihard bewijs van totale sabotage door een team dat onderzoek hoort te doen en beweert dat het de hoogste prioriteit heeft. Dat sabotage pleegt in opdracht van baas Rutte die ook niet weet hoe snel hij materiaal van een onderzoeksjournalist, Michel Spekkers, op Schiphol in beslag moet laten nemen en die leiding geeft aan een land dat het na jaren niet eens voor elkaar krijgt om stoffelijke resten fatsoenlijk te bergen.

Dan verschijnt gisteren plotseling het volgende bericht:

De Oekraïens-Russische separatist Valeri Bolotov, die mogelijk informatie had over het neerhalen van MH17, is volgens de ’Unie van Donbass Vrijwilligers’, op 46-jarige leeftijd in Moskou overleden. Bolotov was in 2014 de eerste politieke en militaire leider van de zelf uitgeroepen onafhankelijke Volksrepubliek Loehansk.

Konstantin Knirik, hoofd van de informatiedienst van het ’Zuidoostelijk Front’, bracht het nieuws naar buiten via de website van de dienst. „Bolotov is overleden door een hartaanval in zijn Moskouse appartement. Hij werd plotseling onwel.”

Bolotov was een geboren Rus die in 1974 naar de regio Loehansk was verhuisd en dan ook snel één van de belangrijke leiders werd ten tijde van de opstand van de rebellen tegen Kiev.

De afsplitsing had plaatsgevonden enkele dagen nadat in mei 2014 een referendum was gehouden onder de bevolking en deze hadden gekozen voor het afscheiden van Oekraïne, werd Bolotov benoemd als nieuwe gouverneur van Luhansk. Ook enkele dagen na zijn benoeming vond er al een eerste moordaanslag plaats op de man die toen mislukte.

Samen met de republiek Donetsk vormde Luhansk de nieuwe federatie Novorossiya.

Dat was de situatie toen MH17 naar beneden werd gehaald. Als er iemand weet wat er in die tijd precies bij de rebellen gebeurde, dan was het wel Bolotov. Dat deze man zich in de kern van de macht bevindt en dus op de hoogte is van veel meer zaken dan een gemiddeld iemand.
Hij was dan ook degene die eventueel later voor rechtbanken als belangrijke getuige zou kunnen verklaren dat er nooit een BUK systeem vanuit Rusland naar het oosten van Oekraïne was vervoerd om MH17 uit de lucht te halen. Waarschijnlijk zou een getuige als Bolotov voldoende hard kunnen maken waarom zijn mensen simpelweg niet in staat waren om een dergelijk systeem te bedienen gecombineerd met andere ins en outs rond de ramp.

Er speelt nu ineens weer van alles rondom MH17. Een Nederlandse journalist ontdekt dat er nog talloze brokstukken op de rampplek liggen, inclusief menselijke resten. Wie weet welk bewijs daaruit nog naar voren kan komen wat de overheid in problemen kan brengen? Ja die onderste steen van Rutte….

De Russische radarbeelden kunnen ook nog heel goed roet in het eten gooien van Den Haag en dan worden opeens mensen die daar ter plekke de leiding hadden, zoals Valery Bolotov, belangrijk.

Een hartaanval doet dan wonderen en zeker ook voor de nachtrust van Rutte en Timmermans.

Lees de rest verder bij de Bron: Niburu.co

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
5225230208 7b80b52b75 psycho 720x340

Wereldwijd wordt de kinderbescherming als instrument gebruikt om mensenrechten te schenden

soros hacked 700x368

Daar gaan we: Europol wil uitgebreidere Europese bewaarplicht