in ,

Is het allemaal puur toeval…?

Is het puur toeval dat in oktober 2019 het Johns Hopkins Center for Health Security – dat zwaar gesponsord wordt door de stichting, het globalistische World Economic Forum, en de Bill & Melinda Gates Foundation gezamenlijk het ‘Event 201' organiseerden, dat een serie scenarios ontwikkelde in reactie op “een hypothetische  – maar wetenschappelijk plausibele – pandemie…”?

Is het toeval dat George in januari, tijdens het World Economic Forum (WEF) in Davos, publiekelijk aankondigde dat, hoewel er zeer rooskleurig voorstond voor de november dankzij de door hem bloeiende economie, ‘de tussenliggende tien maanden in tijd van crisis een eeuwigheid konden lijken'.

Is het toeval dat er zo weinig tijd is verstreken tussen het ‘Event 201' en die virtuele aankondiging van Soros dat er iets rampzaligs te gebeuren stond en de – lang door de communisten en de verzwegen – uitbraak in december/januari?

Is Soros helderziend of is dit misdadige voorkennis?

Is het toeval dat deze grondslag voor (het misbruik door de van) de huidige corona crisis al van tevoren gepland was als ‘hypothetische, maar wetenschappelijk plausibele, pandemie'?

Is het toeval dat dit misbruik door linkse politiek en ….

Lees verder bij de bron: Sta-Pal


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Niemand heeft alle kaarten in de end-game

Engelse regering wist van racistisch misbruik blanke meisjes, maar deed helemaal niets