in ,

Is het Gardasil HPV-vaccin gekoppeld aan het instorten van de geboortecijfers? Het lijkt er wel op!

Een CBS News-artikel eerder deze week luidde een terugkerend alarm in over de recorddaling van geboortecijfers in de .

Het persbureau heeft gegevens verkregen van gezondheidsafdelingen in meer dan twee dozijn staten die een daling van het aantal geboorten met 7% aantonen in december 2020 – negen maanden nadat de eerste lockdowns begonnen.

Zoals de Pew-grafiek hieronder illustreert, begon de algehele daling van het geboortecijfer eigenlijk in 2006.

Geboortecijfer in de VS per 1000 vrouwen

Verbijsterde “experts” geven alles de schuld, van tot de . Maar ze sloegen een voor de hand liggende mogelijke verklaring over het hoofd: het Gardasil HPV-vaccin , dat de Centers for Disease Control (CDC) and Prevention ‘Advisory Committee on Immunization Practices aanraadde voor elk Amerikaans meisje tussen de 9 en 26 jaar – vanaf 2006.

Onderzoekers van klinische proeven voor Merck, de fabrikant van Gardasil, meldden een explosie van reproductieve verwondingen onder de 20.000 proefvrijwilligers. Een astronomische 15% – 17% van de proefpersonen ondervond een reeks reproductieve schade, waaronder vroegtijdig ovarieel falen.

De eigen grafiek van CDC laat zien dat de sterkste daling van het aantal geboorten zich voordeed onder tieners – de leeftijdsgroep die het het meest waarschijnlijk heeft gekregen. Onder deze groep daalde het geboortecijfer met een adembenemende 46% tussen 2007 en 2015. Er waren geen veranderingen in geboortebeperking of abortuscijfers die deze daling zouden verklaren.

Grote afname van tienergeboorten tussen 2007 en 2015

Gardasil bevat drie ingrediënten, L-histidine ,  polysorbaat 80 en natriumboraat, die allemaal in verband worden gebracht met voortplantingsstoornissen. De Amerikaanse Food and Drug Administration heeft natriumboraat in voedingsmiddelen in de VS verboden , gedeeltelijk vanwege de sterke associatie met voortijdig falen van de eierstokken. Merck neemt het niettemin op in Gardasil.

Tijdens onze Gardasil-rechtszaak hebben we honderden meisjes gesproken met voortijdig falen van de eierstokken en een reeks andere reproductieve problemen. Slachtoffers van Gardasil en hun moeders vertellen ons vaak over meisjes die ophouden met menstrueren nadat ze het Gardasil-vaccin hebben gekregen.

Merck wist dat het een populatiebreed vruchtbaarheidsexperiment orkestreerde toen het de CDC overhaalde om Gardasil effectief te verplichten voor elke Amerikaanse tiener. De pre-licentiestudies van Merck voorspelden de huidige nationale daling van de vruchtbaarheid.

Lees verder bij de bron: Bescherming van de gezondheid van kinderen

Precies weer zoals voorspeld….

“HPV-vaccin Gardasil wordt het grootste medische schandaal aller tijden”


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Coronacijfers Zuid-Afrika spectaculair gedaald zónder lockdown & vaccin’s mét enorm gevaarlijke variant

Vaccine Vaccination Covid   - torstensimon / Pixabay

Statistieken: Covid-sterfgevallen nemen toe in landen waar de meeste vaccinaties zijn uitgevoerd