in

IS-huurling geeft toe: Speciale groepen zijn getraind om IS via Turkije naar Europa te verhuizen

Alexas_Fotos / Pixabay

De huursoldaat van IS Abdel Azim Ratchout die zich overgaf aan de SDF (Syrische Democratische Forces) tijdens de strijd om het terrorisme te verslaan, die doorgaat op de oostelijke oever van de rivier de Eufraat, heeft toegegeven dat speciale groepen, getraind zijn om via naar te verhuizen, en om IS te verplaatsen naar Turkije en Europa.

In een exclusief interview, gehouden door het nieuwsagentschap Hawar met een groep IS-huursoldaten, die zich een week geleden overgaven aan de Syrische Democratische Strijdkrachten tijdens de strijd om het terrorisme te verslaan, de laatste fase van de al-Jazeera Tempest-campagne tegen de laatste bolwerken van IS in het oosten platteland van Deir ez-Zor, gaven de huurlingen informatie en de wijze van hun bewegingen in Turkije die naar werden verplaatst,

Samen met de situatie van de IS-organisatie in Syrië en hun plannen in binnen- en buitenland. (Abu Omer al-Pakistani, van “Leshgar Tayeb” extremistische organisatie in Kasjmir naar IS-organisatie in Syrië)

Zijn bijnaam is Abu Omer al-Pakistani. Hij werd geboren in Sialkot van Pakistan in 1999, van een religieus extremistische familie. Hij studeerde enkele jaren en ging naar de moskee om op verzoek van zijn vader te leren en Koran en Shari’a lessen te ontvangen.

Hij sloot zich aan bij de Pakistaanse strikte organisatie van “Leshgar Tayeb” die op de lijsten van het wereldwijde terrorisme staat, en hij is op 13-jarige leeftijd.

Ratchout heeft  in Kashmir front voor een jaar tegen het Indiase leger gevochten in de omstreden gebieden van Kasjmir, keerde daarna terug naar Pakistan en erkende een persoon genaamd Abdul Sattar die hem heeft overgehaald en hem gemotiveerd om naar Syrië te gaan tijdens de gebeurtenissen van de belegering van al Ghouta op het platteland van Damascus.

Ratchout was toen al overtuigd en vroeg hem om daarheen te worden gestuurd. Van Iran tot Turkije .. Een dicht netwerk van IS-huurlingen die zich verplaatsen in hun “poort” Istanbul!

http://www.hawarnews.com/en/haber/is-mercenary-admits-special-groups-trained-to-move-to-europe-via-turkey-h6220.html

Lees verder bij de bron: eunmask


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

Rapporteren

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Fred
2 jaren geleden

Man dit is niet te lezen, wat een kromme, lange en onsamenhangende zinnen.
Doe het goed of doe het niet.

Trump komt met plan om “rijke landen” te beschermen met censoren in de ruimte, raket onderscheppers en lasers

Dit is pas staken en demonstreren, India: 150 miljoen mensen zijn het zat