in , , ,

‘Is Italië het eerste land dat protesten tot terrorisme verklaart en leger inzet tegen eigen volk?’

italie EU 1541192313
RonnyK / Pixabay

Steeds meer mensen krijgen namelijk door dat ze door hun overheden zijn belazerd, en hun economie en samenleving enkel voor een seizoensgriepachtig virus worden verwoest.

Italië lijkt het eerste land te worden dat protesten tegen het regeringsbeleid tot ‘terrorisme’ verklaart en het leger gaat inzetten. De EU wil een aantal algemene maatregelen dwingend aan alle lidstaten op te leggen (2).

Oftewel: het einde van onze democratie, vrijheid en burgerrechten is nu echt aangebroken. Het leven wordt nooit meer zoals het was; erger nog, binnenkort zal een communistische klimaatdictatuur ons met toenemende hardheid en wreedheid gaan onderdrukken.

Facebook blokkeert vrijwel al het nieuws dat de extreemlinkse sekte die het Westen aan het overnemen is, in gevaar brengt.

Berichten met het inmiddels door keihard bewijs ondersteunde schandaal rond Hunter en Joe Biden, maar ook de massale anti-lockdown demonstraties in Italië, vallen onmiddellijk ten prooi aan de technocratische DDR-censuur, die binnenkort een einde dreigt te maken aan ALLE onafhankelijke kanalen.

De Opperste Defensie Raad van Italië, bestaande uit president Mattarella, premier Conte, minister van Defensie Vecciarelli en een aantal andere ministers, kwam gisteren overeen om de traditionele rol van het leger opnieuw te gaan bekijken, en aan de hand van de huidige situatie in het land te corrigeren.

Om te kijken wat er werkelijk met het gebruikelijke verhullende ambtelijke taalgebruik wordt bedoeld, hoeven we alleen maar naar de Italiaanse mainstream media te kijken, die net als in Nederland als een soort Sovjet ministerie van Propaganda zijn gaan functioneren. De gewone Italiaanse burgers die aan de massale demonstraties deelnemen worden door vrijwel alle media afgeschilderd als extreemrechts nazi-tuig.

De Italiaanse regering overweegt serieus om …..

Lees verder bij de bron: Xandernieuws

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
55e7d1474d57af14f1dc8460962a3f7f1d37d8f85257714a7d267cd2934c 640 salaris

Toch weer een beetje meer EU: eerste stap naar coördinatie over het minimumloon genomen

23528192589 a33420b0bd windmolen

Artsen slaan alarm: ‘Windmolens gevaarlijk voor gezondheid’