in ,

Is this the beginning of the end?

The world is spinning out of control and is facing numerous crises. Inevitable , Ebola disease , geopolitical conflicts between old foes , an Islamic world that is literally falling apart, violent and armed conflicts in several parts of the world and the threat of a new ‘cancer', .. religiously motivated extremism and terrorism.

IS DIT HET BEGIN VAN HET EINDE?

De situatie in de wereld loopt helemaal uit de hand en wordt geconfronteerd met talrijke crises. Onvermijdelijke klimaatverandering, Ebola ziekte, geo-politieke conflicten tussen oude vijanden, een islamitische wereld die letterlijk uiteenvalt, gewelddadige en gewapende conflicten in verschillende delen van de wereld en de dreiging van een nieuwe ‘'… religieus gemotiveerd extremisme en terrorisme.

Een citaat uit preek (ik ben niet gelovig, maar deze man heeft het wel bij het rechte eind)

De wereld lijkt in brand te staan en meer dan ooit komen de conflicten dichtbij. De wereld is klein geworden. Een vliegramp bracht het conflict in de dichterbij. Het conflict in Gaza zet verhoudingen ook in Nederland op scherp, samen met het conflict in ë, waar medegelovigen op de vlucht zijn voor hun belagers, die sympathisanten in Nederland hebben. Wat kunnen we doen?

Lees verder via eunmask.

 

Foto via mathiole


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

2,5 miljoen Nederlanders onder armoedegrens

De echte geschiedenis van de Aarde