in

ISIS weet precies waar de bommen gaan vallen

De propagandamachines draaien weer overuren met pogingen het volk nog banger te maken voor ISIS (Israëli Secret Intelligence Service).

Het werkelijke gevaar voor komt niet bij ISIS vandaan, maar uit een hele andere hoek.

 
Ondanks dat Amerika, tezamen met een aantal vazallen, bombardementen uitvoert op Syrisch grondgebied zonder enig wettig mandaat, aarzelt Nederland niet om mee te doen in de strijd tegen ISIS.

We houden het dan wel veilig door te zeggen dat we alleen doelen in Irak gaan bombarderen, omdat er geen mandaat voor Syrië is, maar Amerika hiervoor veroordelen doet niemand, behalve Rusland, Iran en Syrië.

In plaats van Amerika ter verantwoording te roepen en te vragen waar ze in ‘s hemelsnaam mee bezig zijn, sturen wij F-16 vliegtuigen naar Irak als teken van solidariteit.

Wat die bombardementen in Syrië betreft, zien we iets merkwaardigs.

ISIS weet precies waar en wanneer deze bommen zullen vallen. Dit werd ondermeer duidelijk uit een reportage van CNN vanuit de Syrische plaats Raqqa. Zo vertelde verslaggeefster Arwa Damon in een reportage dat het waarschijnlijk is dat ISIS terroristen waren getipt over een komende aanval.

Zo vertelde ze onder andere:

“Ongeveer 15 tot 20 dagen voordat de luchtaanvallen begonnen, werden de ISIS gebouwen volledig ontruimd en de strijders mengden zich onder de lokale bevolking.”

Het gevolg is dat de Amerikaanse luchtmacht lege gebouwen heeft gebombardeerd.

Met andere woorden, hebben we hier te maken met een grote show en worden er helemaal niet veel ISIS strijders gedood door de bombardementen in Syrië zoals Amerika ons wil laten geloven?

Dan zie je de volgende idiote berichten in de mainstream media zoals deze bij nu.nl: 

“Het Syrische leger heeft een gifgasaanval uitgevoerd in Adra, een voorstad van Damascus.”

Dit soort berichten geeft aan dat men de doorsnee intelligentie van de burgers in dit land niet hoger inschat dan dat van een banaan.

Lees verder via Niburu.

 

Foto via DVIDSHUB


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
6 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Nax
5 jaren geleden

/
En de Russen krijgen de schuld van die asielzoekers die uit syrie vluchten

ana
4 jaren geleden

zoiets als dat verhaal van dat meisje dat vertelde voor het congres over de inval in Koeweit. bleek dat ze de dochter van de ambassadeur was en in Washington woonde en helemaal niet in Koeweit is geweest, er was een PR bedrijf ingehuurd door Koeweit om congres te beïnvloeden om de eerste golf oorlog te gaan voeren, pas jaren later kwam dit uit en is ook officiële toegegeven, maar toen was er geen weg terug.

sd
4 jaren geleden

,
IS is een uitvinding van de super rijke Elite. En wie zijn bij de Elite het meest vertegenwoordigd ……..?..Juist die. Waar WOII ook over ging.

Barbara
4 jaren geleden

Het is te erg voor woorden. Bedrijven geven alles door maar nog moet je zelf ook nog eens alles invullen elke maand weer voor de ww. En dan moeten ze ook mijn man zijn inkomen nog weten. Waarom? Ik heb toch er gewoon recht op? Tevens zou ik niet meer aan het werk komen ivm leeftijd dsn heb ik geen rrcht op sociale dienst uitkering. Ik ben getrouwd. Maar hrb sl wrl 42 jaar daar altijd vouor betaald. En dsn vallen we verschrikkelijk in een diep gat. We zijn twee harde werkers altijd geweest. Met een normaal inkomen dus geen vetpot. Met de huur die we nu al moeten betalen omdat we scheef zouden wonen komen wij er niet uit met alleen zijn salaris. Snap heel goed de ellende van al deze mensen die in deze situatie tere ht komen het niet meer zien zitten. We worden allemaal maar uitgekleed. Pffff

Pi
Antwoord aan  Barbara
4 jaren geleden

Huh !

..Pi
Antwoord aan  Pi
4 jaren geleden

Snap het. Wsch verkeerd gepost

Oorzaak eekhoornsterfte in onder meer Twente nog een raadsel

Volgens de FBI is er niemand vermoord in Sandy Hook