in

ISIS weet precies waar de bommen gaan vallen

De propagandamachines draaien weer overuren met pogingen het volk nog banger te maken voor ISIS (Israëli Secret Intelligence Service).

Het werkelijke gevaar voor komt niet bij ISIS vandaan, maar uit een hele andere hoek.

 
Ondanks dat Amerika, tezamen met een aantal vazallen, bombardementen uitvoert op Syrisch grondgebied zonder enig wettig mandaat, aarzelt Nederland niet om mee te doen in de strijd tegen ISIS.

We houden het dan wel veilig door te zeggen dat we alleen doelen in Irak gaan bombarderen, omdat er geen VN mandaat voor is, maar Amerika hiervoor veroordelen doet niemand, behalve Rusland, en Syrië.

In plaats van Amerika ter verantwoording te roepen en te vragen waar ze in ‘s hemelsnaam mee bezig zijn, sturen wij F-16 vliegtuigen naar Irak als teken van solidariteit.

Wat die bombardementen in Syrië betreft, zien we iets merkwaardigs.

ISIS weet precies waar en wanneer deze bommen zullen vallen. Dit werd ondermeer duidelijk uit een reportage van CNN vanuit de Syrische plaats Raqqa. Zo vertelde verslaggeefster Arwa Damon in een reportage dat het waarschijnlijk is dat ISIS terroristen waren getipt over een komende aanval.

Zo vertelde ze onder andere:

“Ongeveer 15 tot 20 dagen voordat de luchtaanvallen begonnen, werden de ISIS gebouwen volledig ontruimd en de strijders mengden zich onder de lokale bevolking.”

Het gevolg is dat de Amerikaanse luchtmacht lege gebouwen heeft gebombardeerd.

Met andere woorden, hebben we hier te maken met een grote show en worden er helemaal niet veel ISIS strijders gedood door de bombardementen in Syrië zoals Amerika ons wil laten geloven?

Dan zie je de volgende idiote berichten in de mainstream media zoals deze bij nu.nl: 

“Het Syrische leger heeft een gifgasaanval uitgevoerd in Adra, een voorstad van Damascus.”

Dit soort berichten geeft aan dat men de doorsnee intelligentie van de burgers in dit land niet hoger inschat dan dat van een banaan.

Lees verder via Niburu.

 

Foto via DVIDSHUB


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
6 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Oorzaak eekhoornsterfte in onder meer Twente nog een raadsel

Volgens de FBI is er niemand vermoord in Sandy Hook