in

Israël gebruikte passagiersvliegtuig als menselijk schild tijdens aanval op Syrië

57e1d0444f56ac14ea898675c6203f78083edbed5255734875297d 640 Israël

Rusland beschuldigt Israël ervan een passagiersvliegtuig met 172 inzittenden te hebben gebruikt als menselijk schild voor haar gevechtsvliegtuigen tegen luchtafweerraketten en zo aanvallen met raketten op Damascus en doelen in Zuid-Syrië veilig uit te kunnen voeren.

Het spelen met levens van mensen is blijkbaar een ‘hobby’ geworden in Israël, dat gebruik moet hebben gemaakt van het vluchtplan van het passagiersvliegtuig dat tijdens de aanval van Israëlische gevechtsvliegtuigen werd gebruikt als ‘menselijk schild’.

Dit vliegtuig zette de landing in, precies in de baan van Syrische afweerraketten……

Door snel ingrijpen van vluchtverkeersleiders kon het vliegtuig koers zetten naar een ander vliegveld, om zo uit de baan van de luchtverdedigingsraketten te geraken.

Onbegrijpelijk dat men Israël door laat gaan met haar laffe terreuraanvallen, maar ja wat wil je, de VS, de grootste terreurentiteit ter wereld, steunt deze fascistische apartheidsstaat van A tot Z (en omgekeerd), een terreurentiteit en haar beschermeling die beiden tot aan de neus in het bloed van onschuldige slachtoffers staan.

Overigens is het zo dat Israëlische gevechtsvliegtuigen wanneer zij doelen in Syrie aanvallen, dit altijd doen vanuit Libanees luchtruim, een (oorlogs-) misdaad van formaat, waar de westerse wereld echter van wegkijkt, het gaat immers om Israël en dat staat blijkbaar onder en boven de wet en de internationale wetgeving.

Volgens Rusland heeft Israel deze laffe en uiterst gevaarlijke manier van aanvallen eerder meermaals gebruikt, september vorig jaar nog werd zo een Russisch vliegtuig met 15 inzittenden geraakt door Syrisch afweergeschut.

Wat mij betreft zet dit nog eens extra vraagtekens bij het neerhalen van vlucht PS752, immers dit Oekraïense passagiersvliegtuig werd uit de lucht gehaald op een moment dat Iran een tegenaanval van de VS kon verwachten.

Voorts zou de luchtafweerradar van het Iraanse leger van buitenaf zijn gestoord en als er één land moet worden aangewezen die de hand niet omdraait voor een dergelijke smerige en laffe streek is het de VS wel, de grootste terreurentiteit ter wereld.

Je moet je dan ook afvragen wie er belang bij had om vlucht PS572 uit de lucht te halen en je komt vanzelf bij de Trump administratie (en Israël) uit, waar de VS al lang een enorme stok zoekt om Iran mee te slaan en Israel Iran het liefst zou willen aanvallen met kernraketten

Lees verder bij de bron: De Azijnpisser

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
ad75899668e8fc6c 640 bananen

Politie heeft meermaals gedraaid en gelogen in onderzoek naar drugsboot Moerdijk

monopoly 2636268 960 720

Het Monopolyspel van de centrale banken, wie wordt de winnaar?