in

Israël geeft reiswaarschuwing voor West Europa vanwege terreurdreiging

Israël geeft aan zijn inwoners een reiswaarschuwing voor West Europa, omdat er sterke aanwijzingen zijn dat uit Syrië en Irak terugkerende jihadstrijders terreuraanslagen zouden kunnen plegen op in Europa verblijvende Joden en Israëliërs. Volgens de contraterreurtak van de Israëlische NSA is de ‘concrete dreiging’ met name afkomstig van leden van islamistische groepen zoals IS. Zoals we eerder schreven is volgens sommige schattingen één derde van de ruim 31.000 IS-terroristen afkomstig uit Europa.

Risico op Joodse feestdagen

Vooral Joodse en Israëlische zakenmensen en (voormalige) officials zouden het doelwit van moord of ontvoering door naar Europa terugkerende moslimfundamentalisten kunnen zijn. Met name de aankomende Joodse feestdagen –Rosh Hashana (Nieuwjaar, 25 en 26 september), Yom Kippur (Grote Verzoendag, 4 oktober) en Sukkot (Loofhuttenfeest, 9 t/m 15 oktober) zouden door islamitische terroristen kunnen worden aangegrepen voor het plegen van aanslagen.

De terreuralarmstatus werd permanent verhoogd nadat op 24 mei Mehdi Nemmouche, een Frans-Algerijnse moslim die bij IS dienst deed als martelaar, een dodelijke aanslag pleegde op het Joodse Museum in Brussel. Hierbij kwamen 4 mensen, waaronder een Joods echtpaar, om het leven. Nemmouche had nog een veel grotere aanslag in Parijs willen plegen.

via Freedom Bytes Algemeen.


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Henk
4 jaren geleden

.
De huidige terroristen zijn de afstammelingen en komen dezelfde genetische groep als de Zeloten -en dat zijn geen Moslims

Bizar een organisatie die zijn mond vol heeft over privacy: Rechtbank blundert met vertrouwelijke brief

En weer walgelijke propaganda van de media: rapportcijfers van het ‘Beste kabinet sinds 2e Wereldoorlog!’