in ,

Israël heeft ondanks vaccinpaspoort en massale injecties hoogste aantal nieuwe Covid gevallen

De statistieken tonen andermaal onverbiddelijk aan dat het coronabeleid diametrale gevolgen heeft voor de . In top ‘vaccinatie’land , dat als een van de eerste landen in een medisch-fascistische dictatuur werd veranderd door de invoering van een test/vaccinpaspoort, is het aantal nieuwe Covid gevallen geëxplodeerd naar het hoogste aantal ter wereld.

De pijlsnelle stijging volgt kort na het begin van het toedienen van de derde (booster)shot. Het verband is onmiskenbaar, maar desondanks blijven de meeste mensen blind op de van en media vertrouwen dat deze shot wèl ‘bescherming’ biedt. (Totdat injectie nummer 4 wordt aangekondigd, en dan nummer 5, 6, 7, et cetera.)

Software engineer Stephen Connolly analyseerde de officiële Israëlische overheidsstatistieken, en kwam tot verontrustende conclusies:

* Het aantal nieuwe gevallen in de eerste 2 weken na de 3e dosis is aanzienlijk hoger dan na de 2e dosis en onder ongevaccineerden; na 2 weken is het aantal juist lager (omdat veel boostervaxxers dan al ziek zijn geworden?);

* In de leeftijdscategorie 0 – 19 jaar – kinderen die geen enkel risico lopen door Covid – is er een vreemde piek na de 1e dosis die te vergelijken is met die na de 3e dosis;

* De verschillende cijfers zijn met elkaar in tegenspraak, waardoor het er veel van weg heeft dat er (weer) gerommeld wordt met de ‘vaccinatie’cijfers, om het publiek het misleidende beeld te geven dat de meeste mensen zich laten injecteren en de 3e shot ‘werkt’;

* ‘Het meest verontrustende: degenen die de afgelopen 2 weken hun 3e shot hebben gehad, laten het hoogste aantal nieuwe gevallen zien‘;

* Het aantal ‘gevallen’ lijkt vooral een testpandemie te zijn. Dat wil zeggen dat alleen het aantal (PCR) testen de cijfers omhoog drijft, en niet het aantal daadwerkelijke zieken. Volgens Connolly is het enige mogelijk positieve dat uit de statistiek naar voren komt een vermindering van de ernst van de symptomen. (Maar nogmaals: dit zijn overheidsstatistieken die al eerder gemanipuleerd werden om het publiek het valse beeld van ‘effectiviteit’ en ‘veiligheid’ te geven.)

Dubbel geïnjecteerd = ONgevaccineerd

Inmiddels erkent ook de systeemwetenschap het pijnlijke feit dat de Covid ‘vaccins’ net als die tegen griep niet of nauwelijks werken, en al na maximaal enkele maanden hun (vermeende) werkzaamheid verliezen. Onafhankelijke wetenschappers en experts hadden dit al vorig jaar voorspeld vanwege het simpele feit dat zowel als influenza hoog muterende luchtwegvirussen zijn waar nog nooit een effectief ‘vaccin’ tegen kon worden ontwikkeld.

Dubbel geïnjecteerd in Israël geldt daarom nu als ONgevaccineerd. Al die vaxxers die niet konden wachten zich te laten injecteren omdat hen maandenlang de worst van een ‘terugkeer naar normaal’ was voorgehouden, kunnen nu van voor af aan beginnen. Alléén met boostershot nr. 3 krijgen ze hun ‘volledig gevaccineerde’ status weer terug – totdat ook die na luttele maanden weer uitgewerkt zal blijken te zijn.

Hoeveel ‘worsten’ moeten er nog komen voordat deze mensen eens gaan nadenken? Kunnen ze dat überhaupt nog wel, nu al maanden geleden is aangetoond dat de mRNA nano-deeltjes en pathogene spikes de hersenen kunnen binnendringen en daar grote schade kunnen aanrichten? Kunnen we daarom veel van deze verstokte vaxxers inmiddels vaxzombies noemen?

Injecties doen algemene sterfte toenemen

Israël was daarnaast het eerste land dat al in april moest erkennen dat de vaccins een ‘duistere golf hartaanvallen’ en een toegenomen algemene sterfte hebben veroorzaakt, zelfs onder jonge mensen. De media zetten dit aanvankelijk weg als ‘’ en ‘nepnieuws’, maar inmiddels zijn de vele hartproblemen en neurologische stoornissen die de Covid-19 injecties veroorzaken uitvoerig bewezen en gedocumenteerd.

Infectieziekten expert dr. Hervé Seligmann (Universiteit Aix-Marseille) en Haim Yativ spraken in februari-begin maart op basis van de officiële overheidscijfers zelfs letterlijk van een ‘nieuwe Holocaust‘.

De Covid ‘vaccins’ hebben wereldwijd officieel al meer dan 100.000 mensen vermoord of ernstig ziek / gehandicapt gemaakt, en dat is hoogstwaarschijnlijk slechts een fractie (1% tot 10%) van het werkelijke aantal, aangezien het rapporteren van injectieslachtoffers overal extreem wordt ontmoedigd en moeilijk wordt gemaakt.

Natuurlijke immuniteit tot 27 keer effectiever

Er kwam onlangs ook positief nieuws uit Israël: ….

Lees verder bij de bron: Xandernieuws


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Britse huisartsen krijgen € 12 euro extra per kind bij wie ze een ‘COVID-19’ vaccin inspuiten & Google verbergt het

Grootschalige demonstratie als duidelijk signaal is wensdenken, het enige dat werkt: het land plat leggen!