in ,

Israelische denktank: Laat ISIS alstublieft heel

Een Israëlische DENKtank, en niet de eerste de beste, verzoekt de wereld ISIS™ niet te vernietigen omdat de organisatie zo'n handig instrument is bij het slopen van , , Hezbollah en wat er nog van Assad's ë over is. Vernietiging van ISIS™ zou stabiliteit in de regio kunnen brengen, maar dat is alleen goed wanneer het uitkomt – en het komt Israël nooit uit, natuurlijk.

Afijn, er wordt in dat artikel (let op, 2 pagina's leesvoer) helemaal niets gezegd wat we al niet wisten. Nieuw is alleen dat de smeerlapperij uitgebreid op een sjieke Amerikaanse website beschreven staat – in verkiezingstijd.

De verbazing daarover wordt weergegeven in dit commentaar: “Ummm, this guy is basically giving the game plan away. Hasn't this been the policy position all along? I'm rather surprised they let this paper get published. Also, remember when this was considered an anti-semitic conspiracy theory?

Maar goed. Mocht U onverhoopt het slachtoffer worden van een ‘verwarde' Hakkebarseling cq *useful idiot*(zie pagina 2), weet dan dat Uw ellende geleden wordt voor de goede zaak.

Lees verder via de Bron: #zaplog

Photo by Lion Multimedia Production U.S.A. cc


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
4 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Gelekte memo onthult schimmig Soros-complot tegen Poetin en Rusland

Laten we het eens omdraaien: Geen vertrouwen in de politiek!