in , ,

Italiaanse regering opent weer de grenzen, nieuwe migratiecrisis verwacht

De invasie van gaat weer gewoon verder nu de razendpopulaire Matteo Salvini niet langer op de post van minister van Binnenlandse Zaken in zit.

De nieuwe Italiaanse regering heeft besloten om de mensensmokkelaars en andere hulpschepen niet langer in de weg te zitten en de havenpoorten weer voor hen te openen. Dit tot grote ergernis van de Italianen, met name van hen op eilanden als Lampedusa, wat een favoriete plek is om migranten af te zetten.

Er wordt op korte termijn wederom een migratiecrisis in het land verwacht.

Een verdubbeling van gelukzoekers die voet aan grond zetten in Italië, zou zelfs volgens de officiële cijfers hebben plaatsgevonden in september van dit jaar, ten opzichte van het vorige jaar. De heeft met een tijdelijk plan het herplaatsen van deze migranten voorgesteld naar de andere landen in de .

Veel Italianen wijzen boos naar de EU voor het onthouden van elke steun voor het land dat worstelt met deze problematiek.

In Italië verwacht men dat er een grote migratiecrisis aankomt, nu mensensmokkelaars weten dat overstekers van over de Middellandse Zee naar weer vrij spel hebben en met een humanitaire maskerade weg kunnen komen.

Ook in Nederland en elders in Europa klinken al zeur- en klaaggeluiden van extremisten uit de asielindustrie die een dergelijke invasie toejuichen en ongewenste gelukzoekers uit Afrika graag naar onze landen willen halen.

Bekijk hieronder de uitstekende, engelstalige reportage van RT over de hernieuwde aantrekkingskracht van het land op gelukzoekers van buiten Europa;

Lees verder bij de bron: ReactNieuws


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Google verbeterde gezichtsscan dankzij foto’s van daklozen die van niets wisten via uitzendbureau Randstad

Het ontvangen van een GIF via WhatsApp kan je Android-telefoon hebben gehackt