in , , , , ,

Italianen massaal in opstand tegen controversiële verplichte vaccinatiewet

Veel Italianen zijn fel tegen een nieuwe die vaccinatie tegen 12 ziektes verplicht stelt. Ze gingen massaal de straat op.

In mei kondigde de Italiaanse aan dat kinderen pas naar school mogen als ze zijn ingeënt tegen onder meer mazelen, waterpokken, bof, hepatitis B, tetanus en polio.

Ouders die niet-gevaccineerde kinderen naar school sturen riskeren een fikse boete en kunnen zelfs de voogdij over hun kinderen verliezen.

Afzwakken

Mensen demonstreren al meer dan een maand en nu lijkt het erop dat hun stem wordt gehoord. De Italiaanse senaat is van plan de wet af te zwakken.

Het aantal verplichte vaccinaties gaat van 12 naar 10 en ook worden de boetes lager. Daarnaast hoeven ouders die weigeren niet langer te worden aangegeven bij de autoriteiten.

De maximale hoogte van de boete die kinderen kunnen krijgen die al naar school gaan, maar nog niet zijn gevaccineerd gaat omlaag van 7500 naar 2500 euro.

Onder één hoedje

Hoewel dit zeker een verbetering is, zijn de meeste Italianen niet blij met de wet. Sommigen beschuldigen de Italiaanse overheid ervan onder één hoedje te spelen met vaccinmaker GlaxoSmithKline.

Dat lang niet altijd even veilig zijn bleek in 2014, toen in Italië 13 mensen overleden nadat zij een griepvaccin toegediend hadden gekregen, ontwikkeld door farmareus Novartis.

Partijen van het product, fluad geheten, werden uit veiligheidsoverwegingen uit de handel gehaald.

Autisme

Onlangs is een soortgelijke wet aangenomen in Frankrijk, waar kinderen verplicht moeten worden ingeënt tegen 11 ziektes.

Veel Italianen geloven dat de BMR-prik tot autisme kan leiden. De Italiaanse Vijfsterrenbeweging heeft openlijk vraagtekens gezet bij de werkzaamheid van vaccinaties.

Wetsvoorstel

In 2014 diende de partij een wetsvoorstel inzake betere informatie over vaccinaties.

In het wetsvoorstel stond: “Recente studies hebben de link tussen vaccinaties en bepaalde ziektes aan het licht gebracht, waaronder leukemie, ontsteking, immunodepressie, genetische mutaties, , autisme en allergieën.”

[Natural News]

Lees verder via de Bron: worldunity.me


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
4 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Klaar Wakker
3 jaren geleden

De beste manier is om vaccinmaker GlaxoSmithKline financieel aansprakelijk te stellen voor alle schade ongevallen etc. En dan direct ook maar de bedragen vastleggen. En dan niet van die kleine lullige bedragen maar reele bedragen. Bovendien zal de bewijslast bij G. worden gelegd om aan te tonen dat de schade niet is veroorzaakt door hun produkten. Dit om te verkomen dat burgers opgezadeld worden met torenhoge advocaatkosten. Dat zal ze wel leren !!!!

Nico
3 jaren geleden

Alles onder de leidig van Dr, Jozef Mengele

ks
3 jaren geleden

Uw WIL wordt gebroken.
.
Brussel bepaalt in opdrfacht van de Elite = Zionist wat er met u gebeurd.
Elke 75 jaar komen de kakkerlakken weer te voorschijn.

.
3 jaren geleden

de wereld raakt overvol

EU superstaat met onbeperkte massa immigratie is al 30 jaar oud links complot

War on Cash: Nieuw Amerikaans wetsvoorstel verklaart oorlog tegen contant geld en bitcoin