in , , ,

Italië op ramkoers met dictator Brussel om begroting

De Italiaanse regering is geenszins plan haar begroting aan te passen. Matteo Salvini, de Italiaanse minister van Binnenlandse Zaken leider van de uiterst rechtse regeringspartij Lega, zei dit woensdag opnieuw in een radio-interview.

Volgens de vicepremier is de begroting met een beoogd tekort 2,4 procent op het bruto binnenlands product volgend jaar de enige manier voor Italië om op termijn de overheidsschuld te verlagen.

De Europese Commissie eiste dinsdag aanpassingen in de plannen, waarbij het gat in de begroting wordt teruggebracht. Rome krijgt daarvoor drie weken de tijd.

Volgens Salvini moet Italië niet langer een bediende zijn van ,,dwaze regels“. Verder benadrukte hij dat Italië op de eerste plaats komt.

Het lidmaatschap Italië van de EU de eurozone staat volgens Salvini niet ter discussie.

Lees verder bij de bron: Europa Nu

Dat is snel! Alternatieve manier om geld op te halen…

Photo by MaxDeVa


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


Rapporteren

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Here we go! Aandeel Deutsche Bank daalt naar laagste dieptepunt ooit

Stop met wegkijken: Klimaatverandering, Contrails, Vliegtuigstrepen, Geo-engineering, Chemtrails of hoe je het ook wil noemen