in

Ivo Opstelten wordt te oud om minister te zijn

14479296285 624f11c25d Ivo Opstelten e14123573107971

Interviewers voor radio en tv weten het allang: als ze praten met minister van justitie Ivo Opstelten dan komt de bewindsman heel dicht bij hen staan. Dat is geen genegenheid, maar dat is omdat de minister doof begint te worden en de vragen wil horen.

Vervelender is dat mensen in politiek Den Haag signaleren dat de hersens van de minister traag beginnen te worden. Hij snapt niet alles meteen meer, wat verergert wordt door het feit dat hij flarden van gesprekken niet hoort en hij wordt ook vergeetachtig. Vandaar dat hij in kamerdebatten, zoals gisteren, dingen soms twee keer zegt. Of soms zichzelf binnen een half uur tegenspreekt

Er is hem en het kabinet veel aan gelegen om te doen alsof er niets aan de hand is. Vandaar ook dat in een kamerdebat waar het spannend wordt Opstelten vaak briefjes krijgt toegespeeld van zijn ambtenaren waarop staat wat hij moet zeggen.

via Wel.nl.

Foto via Imaginary Museum Projects: News Tableaus cc

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
a8f9a32d4d3e717ab8938fb6 640 ouderen1

’Kabinet plukt ouderen kaal’

Maleisië wil snel weer toegang crashsite MH17, Nederland kijkt vanaf afstand toe