in

Ivo Opstelten wordt te oud om minister te zijn

Interviewers voor radio en weten het allang: als ze praten met minister van Ivo Opstelten dan komt de bewindsman heel dicht bij hen staan. Dat is geen genegenheid, maar dat is omdat de minister doof begint te worden en de vragen wil horen.

Vervelender is dat mensen in signaleren dat de hersens van de minister traag beginnen te worden. Hij snapt niet alles meteen meer, wat verergert wordt door het feit dat hij flarden van gesprekken niet hoort en hij wordt ook vergeetachtig. Vandaar dat hij in kamerdebatten, zoals gisteren, dingen soms twee keer zegt. Of soms zichzelf binnen een half uur tegenspreekt

Er is hem en het veel aan gelegen om te doen alsof er niets aan de hand is. Vandaar ook dat in een kamerdebat waar het spannend wordt Opstelten vaak briefjes krijgt toegespeeld van zijn ambtenaren waarop staat wat hij moet zeggen.

via Wel.nl.

Foto via Imaginary Museum Projects: News Tableaus


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

’Kabinet plukt ouderen kaal’

Maleisië wil snel weer toegang crashsite MH17, Nederland kijkt vanaf afstand toe