in ,

Ivo’s Nationale Politie: een ramp

Het is een mega-operatie. Het omvormen van de zesentwintig zelfstandige korpsen tot één nationaal politiekorps. Helaas loopt het niet helemaal van een leien dakje. De geplande bezuinigingen van 230 miljoen per jaar worden bij lange na niet gehaald. Er moet zelfs bij.

Dat de computersystemen van de verschillende korpsen hopeloos verouderd en niet compatible zijn mag geen verrassing heten. Het overkwam elke zichzelf respecterende en reorganiserende overheidsinstantie. Om dat een beetje op orde te krijgen, is ook weer een flinke zak nodig.

Er zijn duizenden mensen te veel in dienst, die ook nog eens ongemotiveerd, zwak, ziek en misselijk zijn. Zo'n zeven procent van het totale personeelsbestand zit al langer dan drie maanden ziek thuis. Geen wonder dat er steeds minder blauw op straat te zien is.

Lees verder via MWNW.

 

Foto via Pmg Franken


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Mijn onderbuik gevoel had gelijk! Nederland wordt een dictatuur

Tsja: Apple al maanden geleden gewaarschuwd voor WireLurker