in

Jaarlijks gaat er 36 miljoen euro van ons belastinggeld naar Spanje voor het wrede stierenvechten

De besteedt jaarlijks ruim €36 miljoen aan het Spaanse stierenvechten, die dit jaar minstens 40.000 dieren het leven zullen kosten.

“De organisatoren van stierenvechten in hebben me verteld dat ze van de EU houden omdat ze nu voldoende ontvangen voor het doden van 15 of 16 dieren tijdens fiësta's in plaats van de gebruikelijke een of twee”, vertelt Tony Moore van Fight Against Animal Cruelty in Europe, in een artikel door Daily Mail journalist Danny Penman.

Moore voegt daaraan toe: “De EU ondersteunt het martelen tot aan de dood van stieren in arena's en talloze andere dieren in dorpse ‘bloed fiësta's'. Ik vind het absoluut walgelijk dat een deel van mijn belastinggeld besteed wordt aan het ondersteunen van dierenmishandeling. Het steekt de draak met de eigen wetten van de EU omtrent dierenwelzijn en het moet stoppen”.

via Voordierenblogger

Photo by KoiQuestion


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Verboden kankerverwekkend antibioticum aangetroffen in kalfsvlees

Minister Schippers zegt wel onafhankelijk hoor: Ministerie VWS kreeg ook dienstreizen betaald door bedrijfsleven