in , , ,

Jawel, de EU is af!! Ontdek het Europees Parlement in VR

Bent u benieuwd hoe het er van binnen uitziet? Dit is nu mogelijk om het gebouw te bezoeken vanuit uw stoel met behulp van uw smartphone dankzij virtual reality-technologie.

In onze allereerste VR wordt u begroet door volgers op Facebook en EP-Voorzitter Martin Schulz en rondgeleid in de plenaire vergaderzaal.

U kunt de video vinden op YouTube en op Facebook. Druk gewoon op play en bekijk het Parlement in 360 graden door het bewegen van uw smartphone.

U kunt ook gebruik maken van een Cardboard voor de kijkervaring. Dit is een eenvoudige kartonnen hulpmiddel met een paar lenzen op 40 mm brandpuntsafstand die u zelf kunt bouwen. Klik op de links aan de rechterkant voor meer informatie.

Als u de -app op uw smartphone installeert, kunt u op het Cardboard teken drukken om uw telefoon in de virtual reality stand te zetten. U kunt dan de Cardboard plaatsen om van de volledige ervaring te kunnen genieten.

https://www.youtube.com/watch?v=r5utr5vaUzc

 

Lees verder via de Bron: Europa Nu


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

‘Amerikaanse mafkezen sites nu bij wet verboden’

De leugens die westerse media verspreiden over Aleppo doorgeprikt