in ,

Je kon er op wachten, naheffingsgate: Daar gaat WEER 200 miljoen

Land wordt kapot bezuinigt en als dank telkens nog meer geld overmaken naar Brussel.

Het houdt letterlijk nooit meer op. De portemonnee is open, en blijft open, en de grijpt er weer flink in:

Het kabinet zet opnieuw 200 miljoen euro opzij voor een Europese naheffing.  Dit blijkt uit een brief die naar de is gestuurd. Dit doet het nadat het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) nieuwe berekeningen over het bruto nationaal inkomen (bni) over 2013 en de eerste cijfers over 2014 heeft gepubliceerd

De nieuwe rekenregels voor het nationaal inkomen is een nieuw variant waarin drugs, prostitutie, gokken, zwart werken, etc, allemaal wordt meegerekend. Dat is vreemd, omdat de daar dus geen inkomsten mee binnen haalt. De overheid (d.w.z. de belastingbetaler) moet daar echter wel meer belasting over afdragen aan de EU. En we weten ondertussen, die geldstroom richting Brussel kent geen grenzen.

Daarnaast geldt deze naheffingsregel ook niet voor alle EU lidstaten, maar dus wel, vrij arbitrair, voor . Daar vertrekt nu dus alweer 200 miljoen euro gemeenschapsgeld naar het zwarte gat in Brussel… Officieel ‘pas' de derde naheffing, aldus Den Haag zelf. De en geheimhouding zijn totalitair, maar als je een beetje je best doet met je huiswerk zie je uiteraard een heel ander getal verschijnen, al houdt de overheid zijn lippenstijf op elkaar als het gaat om naheffingen, en controleren ze zelfs niets meer aan de losgeldbrieven van de EU.

Het houdt niet op. Steeds. Maar. Weer.

Lees verder via: Lang Leve Europa!


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Gratis, hoezo gratis… je betaalt met je persoonlijke gegevens

Facebook herkent achterkant van je hoofd