in ,

Je kon erop wachten: Britse oud-premier roept op tot ‘tijdelijke’ wereldregering om Coronavirus aan te pakken

De voormalige Britse premier Gordon Brown heeft wereldleiders opgeroepen om een ​​nieuwe wereldorde te creëren door een “tijdelijke” wereldwijde regering te vormen om de medische en economische crises als gevolg van de -pandemie aan te pakken.

Volgens Brown is de wereldregering nodig om de inspanningen van centrale op elkaar af te stemmen.

De linkse oud-premier, die aan de macht was tijdens de bijna-ineenstorting van de banken in 2008, zei dat er dringend behoefte is aan een taskforce met wereldleiders, gezondheidsdeskundigen en de hoofden van internationale organisaties die “uitvoerende bevoegdheden” moeten aannemen om de reactie op de “noodsituatie” op wereldschaal coördineren.

‘Dit is niet iets dat in één land kan worden aangepakt', zei hij. ‘Er moet een gecoördineerde wereldwijde reactie zijn.'

Brown zei dat de coronaviruscrisis anders is dan de financiële van 2008 en een meer draconische en internationalistische aanpak vereist.

“Dat was een economisch probleem met economische oorzaken en een economische oplossing.“

‘Dit is in de eerste plaats een medisch noodgeval en daar moet gezamenlijk actie op worden ondernomen. Maar hoe meer u ingrijpt om de medische noodsituatie aan te pakken, hoe meer u ën in gevaar brengt.'

Via The Guardian: ….

Lees verder bij de bron: worldunity.me

Photo by opus2008


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Video’s: Superrijken zijn preppers, ze vluchten nu naar hun luxueus ingerichte bunkers

Ongelooflijk: Coronasteun kabinet zadelt ondernemers met torenhoge kosten op