in

Je kon erop wachten: De Mohammed-cartoonwedstrijd die Geert Wilders wilde houden, gaat niet door

De Mohammed-cartoonwedstrijd die Geert Wilders wilde houden, gaat niet door.

De PVV-leider heeft de veelbesproken wedstrijd afgelast „om het risico op slachtoffers van islamitisch geweld te vermijden”, zo maakt hij bekend via Twitter.

Geert Wilders heeft besloten de cartoonwedstrijd over de profeet Mohammed in een afgesloten deel van de Tweede Kamer niet door te laten gaan. Dat heeft de PVV-leider donderdagavond laten weten.

„Veiligheid van mensen gaat voor alles”, laat hij in een verklaring weten. De wedstrijd zou in november worden gehouden.

Volgens hem lopen de dreigementen over de wedstrijd „de spuigaten uit.” Deze week werd nog een man in opgepakt die een aanslag wilde plegen op Wilders vanwege de wedstrijd. In Pakistan zijn duizenden mensen de straat op gegaan om te demonstreren tegen de PVV-leider Nederland.

„Maar het gaat niet alleen om mij. Inmiddels lopen ook anderen gevaar door alle dreigementen van extreme moslims die niet alleen mij maar heel Nederland als doelwit zien meer van de dood en terreur houden dan van het leven”, aldus Wilders.

Lees ook eens verder bij de bron: Telegraaf.nl


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


Report

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Kredietverzekeraar: in 2019 einde aan terugloop faillissementen

Economie wordt momenteel kunstmatig overeind gehouden